mandag den 25. juni 2012

Bogstaver

Lara er begyndt at interessere sig for bogstaver. Hun kan nu stave sit eget navn og spørger til, hvordan andre navne staves. Og det er jeg jo - som passioneret dansklærer - ikke sen til at udnytte. Derfor har vi lavet bogstaver i modellervoks - og danner foruden vores navne mange sjove ord. Tænk, alle de muligheder, der er i noget så simpelt som modellervoks - bare ærgerligt, at det med tiden bliver én brun masse ... 

5 kommentarer:

 1. Det er gøy når barna kan begynne å leke inn bokstavene. Morsomt å bruke modellkitt. ( Jeg er også lærer ). Skulle virkelig ønske jeg hadde en liten pike som hadde passet kjolen under her. Den er nydelig. D

  SvarSlet
 2. Hvis du overvejer at lave bogstaver i noget, som slægter modellervoks på, så skal du prøve silkclay... det skal bare tørre et par timer, lugter ikke og er super nemt for børnene at arbejde med. Jeg har købt det hos Creative Company...

  SvarSlet
 3. De er fine, sådan nogle vil jeg også lave, når min Oliver bliver lidt ældre.. Men jeg vil nok prøve med Fimoler eller cernit, det skal bare bages i ovnen og så er de hårde og klar til leg :o)

  SvarSlet
 4. Her lavede jeg bogstavterninger til Tobias. Det bliver jævnligt brugt:-)

  http://fri-rummet.blogspot.dk/search/label/bogstaver

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer med gode ideer til bogstavleg:-) Ja disse bogstaver holder ikke længe, men Lara morede sig også med at rulle dem sammen og forsøge at forme dem igen. Vi må helt sikkert finde en mere holdbar løsning inden længe:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet