mandag den 7. maj 2012

Sommerdag


I fredags, mens det endnu var sommeragtige temperaturer, tog vi en ude-dag sammen med et vennepar. Vi besøgte mine bedsteforældres gård, som nu står tom efter at min morfar er død og min mormor kommet på plejehjem. Her har jeg leget mange mange timer som barn, og det var dejligt at være tilbage. Stedet trænger til en kærlig hånd, men for mig er det paradis på jord.

9 kommentarer:

 1. Jamen Anne, skal I ikke bare overtage det hus? Der ser så fint ud, og du har skrevet så varmt om det flere gange. Dejlige billeder :)

  SvarSlet
 2. Spørger som Julia... hvorfor skal I ikke bo der?
  Der ser super hyggeligt ud!

  SvarSlet
 3. Super skønne billeder. Man kan mærke at du har hjerterødder netop dér. Nu kan man jo ikke altid bo lige der hvor man vil men som Julia og Christiana var det også min første tanke at I måske var på besøg med vennepar netop for at få vendt nogle tanker og muligheder.

  Uanset ligner det en dejlig dag.

  SvarSlet
 4. Eiii det ser godt nok også dejligt ud! Smukke billeder. Håber I har haft en god weekend. KH Maria

  SvarSlet
 5. Enig med de andre, det hus er vel lige jer?!? Køb det:)( måske nemmere sagt end gjort, hilsen en på su der også drømmer)

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde kommentarer. Tanken, I også kommer med, er bestemt ikke fjern for os - men som "kongemor" også er inde på, så er det nemmere sagt end gjort - for det er dyrt både at købe og især at istandsætte. Nu må vi se.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Ja for den. Køb det :-). Al den kærlighed, som ligger i det hus, er et fantastisk grundlag at bygge videre på. Jeg ville elske at bo i en slægtsgård, hvis det var muligt. Men jeg kan da godt forstå, at det skal overvejes grundigt :-)!

  SvarSlet
 8. Jeg kan godt forstå at du synes det er et fantastisk sted. Man kan mærke varmen og nærheden helt ud gennem skærmen.

  Pudsigt, mine bedsteforældres hus (min bedstemor døde i januar) er atter kommet til salg...netop i dag. Det frister. Meeen nu har jeg jo mit eget hus...men tanken luner:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet