lørdag den 19. maj 2012

Lykken er ...

... at køre i karrusel. Og gerne så vildt som muligt!

I går brugte Lara og jeg sammen med et par gode venner og deres dreng et par timer på Århus Kræmmermarked. Børnene synes uden tvivl, at hoppeborgen og børnekarrusellen var markedets største hit, og der endte vi da også med at bruge en stor del af tiden. Lara mente bestemt, at hun skulle op i den allerstørste karrusel, men da far ikke var med (og da sikkerheden ikke så ud til at være helt i top), måtte hun nøjes med børnekarrusellen. 

Lara har altid været forsigtig og reserveret over for fremmede mennesker. Men når det kommer til at afprøve vilde ting, har modet aldrig svigtet. Tværtimod kan det næsten ikke blive vildt nok. Vi støtter hende meget i at turde prøve vilde ting, men må selvfølgelig også engang imellem sætte grænser, når det liver lidt for vildt efter forældrenes mening. 


Billederne herover siger vist alt. Og ja, sådan ser man så ud, når man finder ud af, at turen er slut:


Dagen i dag er blevet brugt sammen med et vennepar og deres lille babydreng - og så med at lave stofpakker. Sikke et arbejde! Men nu er der til 10 stofpakker, som kommer på bloggen i morgen aften kl. 20.00.

6 kommentarer:

 1. Jaaa.. et 'Lykken er...' indlæg :) Skønt! Og sikke fræk Lara ser ud på første billede.. og sikke skuffende man kan se ud, når så den vilde tur slutter :)

  SvarSlet
 2. Det ligner jo vores weekend :-)
  Den store karrusel blev også vlagt fra hos os. Den så noget vakkelvorn ud, og det blæste en halv pelikan. Så vores unger røg også i den lille karrussel - dog i en anden vogn ;-)

  SvarSlet
 3. Sikke sjove og fine billeder.. Og JA de siger alt... Især også det sidste hvor turen er slut.. Øv.. :)

  SvarSlet
 4. Skønne billede! Min datter er fuldstændig lige sådan! Hun er helt vild med karuseller og alt andet vildt man kan prøve. Jeg er en total kylling når det kommer til de ting, men heldigvis er hendes far lige så tosset, så de prøver at hvad der kan prøves :)

  PS. Jeg er selv blevet blogger på kleidundklein.blogspot.com. Kunne være hyggeligt hvis du kiggede forbi :)

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder - og en meget glad pige på dem! ;)

  SvarSlet
 6. Sikke nogle skønne billeder - hun er vist en fartglad frisk pige ;-)

  SvarSlet