søndag den 1. april 2012

Vinderen af min giveawaySå fik jeg endelig trukket vinderen af min giveaway - et par dage forsinket. Der var hele 194 deltagere med i alt 436 lodder. Tusind tak, fordi I ville være med.

Random.org gar talt, og valget blev sådan:Bag dette nummer gemmer sig Maria med bloggen Margadusen. Maria er forholdsvis ny her i blogland, men hun har en fin blog med mange smukke retro-kreationer. Bl.a. har hun syet de fineste retrojakker til sine børn. 

 Tillykke til dig, Maria - glæder mig til at se, hvad du får ud af stofferne! Send mig en email med din adresse.

3 kommentarer:

  1. Stort tillykke til vinderen :)

    SvarSlet
  2. NØØØØØJ hvor fedt!!! Hvor er jeg bare HELDIG. Der er jo SÅ mange kommentarer. Jeg sender dig en mail Anna. Knus Maria

    SvarSlet
  3. Stort tillykke til Maria :)

    SvarSlet