mandag den 30. april 2012

Sommerstemning

Jeg tog disse skønne billeder i haven i eftermiddags, hvor det varme vejr gjorde det muligt at lufte fødderne og mærke det spirrende græs mellem tæerne. Det er om at nyde sommervejret, de dage det varer - for sidst på ugen skulle det vist blive koldt igen. 

Når jeg nu sidder og kigger på billederne slår det mig, at min lille pige er ved at blive stor - det er vist først ved at gå op for mig nu.

13 kommentarer:

 1. Dejlige varmer billeder. :)

  Jeg var også udenfor og gik en lang tur med sønnen på klapvogn. Han nød det. :)

  SvarSlet
 2. Det er skønt med sommerstemning, og ja-lad os nyde det mens det er her! Jeg spottede dig og din datter i den lokale Brugsen for en uges tid siden- selvfølgelig fordi jeg så en sød pige i "retrotøj":-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi bor jo i samme by:-) Og hun er nu ikke altid lige velklædt, men en gang imellem lykkes det da;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Skønne billeder, krydser alt hvad jeg har for at det bliver, trods det ikke ser sådan ud sidst på ugen. Men nydes det skal det i hvert fald :)

  SvarSlet
 4. Nydelige bilder. Hold på stemningen. Ha en fin uke

  SvarSlet
 5. Hvor er hun dog en yndig lille pige!

  SvarSlet
 6. Hun er simpelthen så smuk, din Lara :)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare dejligt ud - må virkelig håbe at det vare ved.

  Hvor er hun bare skøn - når hun kigger ned ligner hun meget min den mindste.

  SvarSlet
 8. Deilige, søte bilder av en skjønn unge med en søt kjole.

  SvarSlet
 9. Så hyggelig å kunne gå uten strømper for de små - deilig :)

  SvarSlet
 10. Jeg tænker også hold da op hvor bliver tøsen stor!!!
  Målte Anna i går fordi det lige nu er tiden hvor der kommer veninde-bøger med hjem (total sjovt) hun er nu 137cm høj!!! Det er jo HELT vildt :)

  SvarSlet
 11. Hvor ser det bare dejligt ud. Og hvor bliver Lara dog bare stor og smuk. Kender godt det der med, at tiden lige pludselig er fløjet - og så har man fået en stor tøs! Liva stoppede i børnehaven i går, og er netop startet i SFO på skolen. Det er altså lidt VILDT! Knus og godaften. Maria

  SvarSlet
 12. Tak for jeres søde kommentarer:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet