fredag den 6. april 2012

Mine yndlings-retrostoffer har været hos fotografen ...


... for at blive foreviget som header på min blog. Jeg har planer om i alt 12 headers - en til hver måned. Det driller dog lidt, da headeren er for lang på en almindelig pcer - men ikke på en mac. Og det på trods af, at jeg laver billedet i den størrelse, der skulle passe til bredden. Er der nogle, der har nogle ideer til, hvad der kan være galt?  

17 kommentarer:

 1. Hej Anna, jeg plejer at lave mine headere i Picasa og kalder størrelsen 10 x 20, så passer det med bredden på min blog :O)

  kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane, det var lige den inspiration jeg manglede til at få headeren i den rigtige størrelse, for min blog er 960 i bredden, så har jeg lavet et billede der er 960 i bredden og den højde jeg ønskede og wips, så ser det rigtigt ud:-)

   God mandag

   Slet
 2. Hej Anna.
  Ved ikke hvordan problemet løses - det driller også tit mig :s
  Men konceptet er mega fint :D
  Håber I nyder påskeferien!
  Kram Julia

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét gør vi! Håber også du nyder fridagene. Mon du fik syet pipingbåndet på puderne?

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Jeg er ihvertfald i gang med det - fandt ud af at den lynlås jeg havde var for grov til at få det bedste resultat, så nu skal jeg liige have købt en ny ;o) Er det bedst med usynlig lynlås for at det bliver bedst skjult i tittekanten?

   Slet
 3. Sikken super god ide. Jeg er selv vild med at mine headere hele tiden skifter så de passer til årstiden og jeg er sikker på at du også bliver glad for dine 12 bannere.

  Det med bannerne der kun passer nogen gange har jeg faktisk godt lagt mærke til hos nogle blogspot blogs men jeg aner ikke hvorfor det er sådan eller hvordan problemet løses. Mine bannere skal være i forskellig størrelse afhængigt af det grunddesign jeg anvender, men det er jo ikke det der er tale om her hvor det er det samme design der bare ser forskeligt ud. Et skud kunne være at skifte din basisskabelon og så se om en anden er bedre til at håndterer det.

  God påske

  SvarSlet
 4. Hvor fedt! Det ser rigtig smukt ud :-) Men jeg har ingen idé om, hvorfor headeren opfører sig forskelligt alt afhængig af, hvilken browser den bliver vist i.. Men ofte fungerer Explorer bare dårligere end Safari og Firefox. Måske kan du google dig frem til et svar? Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis Lines svar ikke virker, så jo, så må jeg i gang med at google!

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Forresten. Tusind tak for stofferne. Fik dem den anden dag, og de er så fine. Og mht. bredden af headeren, ja som Line skriver så må den max være bredden af bloggen - ellers går det i ged.. Knus og god lørdag.

   Slet
 5. Fra Peter aka computergeniet: Det har ikke noget at gøre med mac versus pc men skærmstørrelsen og dermed opløsningen. Din blog er simpelthen for bred til at kunne vises i fuld bredde på alle skærme. Den totale blogbredde bør være max 960 px, hvis du vil have at den skal vises korrekt på selv de mindste skærme, og din ser ud til at være ca 1120 px i alt (header 1078 px + margin i begge sider).

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er bare en skat, Line! Hils din dejlige computer-kæreste mange gange - jeg sender beskeden videre til min blog-administrator:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Halleluja - godt, jeg fik info der - var slet ikke bevidst om, man sådan kan skifte header...Godt med undervisning ad blog....
  Anyway - april måneds header ser fantastisk ud - glæder mig til at følge de næste 11...:o)

  SvarSlet
 7. Så fint! Det er vildt hyggeligt at der skiftes lidt ud ind imellem :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 8. Du har sådan nogle fine og personlige headere :)
  Hvor har du alle de små, farvede rammer fra?

  SvarSlet