onsdag den 14. marts 2012

Tiraha
Tiraha er en eksotisk og skulpturel aftentaske - syet i turkisfarvet pytonslange. Den store blomst er ligeledes af pytonslange og prydet med en turkis. Hanken består af en række smukke uens turkiser. Taskens for er sort silke. 

Vil du se flere af mine tasker, så klik her.

11 kommentarer:

 1. Den er jo helt vild! Du er bare så dygtig søde!!

  SvarSlet
 2. Sindsyg flot ................. det kunne du sagtens leve af ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den smuk og anderledes - nærmest en skulptur

  SvarSlet
 4. WAUV hvor er den for vild, virkelig smukt håndværk :)

  SvarSlet
 5. Wooow har du selv lavet den??? SUPER flot... Det du sq god til.. .:D Og som Tove siger, det liger jo kunst :D

  SvarSlet
 6. TUSIND TAK for jeres søde kommentarer!! Ja, det er nærmest en skulptur - og nej, jeg tror ikke, jeg kan leve af det;-) Men der står en del tasker i mit skab, og jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op med dem. Så gode forslag modtages gerne!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 7. Kære Anna - Dine tasker er simpelthen så unikke! Meget meget smukke og helt anderledes end hvad man ellers ser. Det er tydeligt at der er kræset for både materialer og udtryk, og jeg er sikker på at de kan sælges - det er bare lige hvor? Jeg gætter på at prisen ikke er i den lave ende? Hvad ville denne eksempelvis koste?

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mette, det er jo det jeg slet ikke kan finde ud af! En del af dem har været meget dyre at producere i materialer - en pytonslange koster 1000 kr, og der kan blive til ca 2 tasker - så denne taske koster måske 600-800 kr bare i materialer. Det er sindssygt, at jeg har haft gang i sådanne projekter - men jeg tjente gode penge (ingen barn, lav husleje, god lærerløn) og brugte mange mange penge på skind og den slags... Hvis den skulle sælges i butik og jeg skulle betale både skat og kommision ville prisen jo blive meget høj. Og hvordan prissætter man dem? Jeg dur simpelthen ikke til det. Hvad tænker du? Åh, jeg synes det er svært! Og det er derfor, de aldrig er kommet frem i lyset (jeg har ikke en gang forsøgt at sælge dem aktivt), men bare kommet ind i skabet...

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Hej Anna

   Ja, men kvalitet koster jo - og når man har pengene, hvorfor så ikke arbejde med lækre materialer? :-)
   Ang. prissætning - så er det vel en tommelfingerregel at man ganger materialeforbruget med 3 - og så kommer tiden oveni. Sådan en sag her skulle nok koste omkring 5.000 kr.? Men lige hvor man kunen sælge dem ved jeg simpelthen ikke - det skulle nok være i en specialbutik af en art i den ekslusive ende? Du må ud og vise dem frem! Jeg er sikker på, at der er kunder til dem, hvis man kan finde den rigtige platform.

   Kh. Mette

   Slet
  3. Puha, det er mange penge! Men ja, jeg må ud og vise dem frem - og tak for dine gode råd ang. prissætning. Du er vist mere end handelskvinde end mig;-)

   Kh
   Anna

   Slet