søndag den 4. marts 2012

Strygestof til salg


Jeg har været så heldig at få en ny omgang strygestof hjem, og der er for meget til, at jeg selv kan få det brugt. Derfor kommer der nu en ny række pakker til salg her på bloggen - dog ikke i ubegrænsede mængder. Farverne er lidt anderledes end sidst - bl.a. er der sort og hvid med denne gang, og den lyserøde er nu pink. Den orange, blå og grønne er også en anden nuance end sidst. 

Hvis du ikke kender til strygestof, så er det er en tynd og elastisk plastikagtig folie, som klippes ud som applikation og stryges på tøjet. Det er det, industrien bruger til tryk på t-shirts. Strygestoffet er Oeko Tex certificeret (dvs. fri for skadelige stoffer) og holdbar i vask. Den er nem at bruge, hvis du følger vejledningen her. 

Du kan se, hvor jeg har brugt strygestoffet, ved at klikke på linket her.

De 7 farver ser sådan ud: 
Gul

Tangerine (orange)

Pink

Lyseblå

Æblegrøn

Hvid

Sort

I en pakke får du ovenstående 7 farver. Hvert stykke måler ca. 16,5 x 25 cm, og af et sådant stykke kan du få strygemærker til mange sæt tøj - jeg kan fx få ca. 20 stjerner (med en diameter på 4,5 cm) ud af ét stykke.

En pakke koster 200 kr (det er inklusiv porto) og ser sådan ud:Denne gang er det muligt for udenlandske bloggere at betale via Paypal (og skal derfor ikke bøvle med bankoverførsel til udlandet) - jeg har nemlig nu fundet ud af, hvordan det virker, da jeg skulle have et stykke retrostof hjem fra Tyskland:-) 

Hvis du er interesseret i at købe en pakke strygestof, så skriv en mail til mig:

akjoensson@hotmail.com

14 kommentarer:

 1. JAAAAAAAAA, så kom der endelig mere....

  glæder mig til at få noget.

  jeg sender lige en mail til dig. ;)

  hilsen Diana.....

  SvarSlet
 2. Det er vist på tide, at jeg også får prøvet det fine strygestof - vil du lægge en pakke til side til mig til vi ses, du behøver ikke at sende det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Christine

   Det gør jeg:-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Skønt - tak. Glæder mig til at se dig snart igen :-)

   Slet
 3. MIG!!!! Jeg vil så gerne købe en pakke... sender dig lige en mail!!!
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 4. Jeg vil også rigtig gerne købe en pakke, hvis du har mere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg:-) Send mig lige en mail på akjoensson@hotmail.com - så svarer jeg på den!

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Hej Anna
  Jeg har dig en mail ang køb af stof.
  Håber du har mere :)
  kh Mette

  SvarSlet
 6. Har du mere af strygestoffet ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har mere! Skriv en mail til mig:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Hej Anna.

  Tak for en inspirende blog. Har du mere strygestof? Har prøvet at sende en mail, måske du ikke har set den?

  Vh. Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karen

   Hvis jeg ikke har svaret, så send lige en mail igen!

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 8. Hej Anna, jeg har sendt dig en mail. Mvh. Rikke

  SvarSlet