søndag den 18. marts 2012

Søndagssysler


Weekenden har budt på elevplaner og sygdom (hvilket - skulle jeg hilse og sige - ikke er den fedeste kombination), men her til formiddag er der lidt tid og overskud til at sy på en kjole til Mettes lille datter Karen - en byttehandel, som efterhånden er flere uger gammel. Ja, her går tingene ikke altid lige stærkt. Til gengæld tror jeg, at resultatet nok skal blive godt - Graziela hjerte-kløveret i strygestof er omend ikke helt perfekt, så da næsten - og farvekombinationen lilla/gul en sikker vinder. Min weekend er nu bare bedst, hvis jeg får lov til at sy - bare lidt. Mon du har det på samme måde?   

12 kommentarer:

 1. Åh ja! Jeg bliver smågnaven, hvis jeg ikke får bare lidt tid foran symaskinen i weekenden :)

  Det ser vildt godt ud, det du har lavet... HUn er en heldig lille en, hende Karen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt med en lidelsesfælle på det punkt! Og skønt, at vi begge kunne få det skønne stof på ts i går - ser først alle beskederne her til morgen;.) Og det var jo i JANUAR måned, at jeg ikke måtte købe stof - nu er vi jo i MARTS;-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Fed farvekombi - det er rigtig fint med strygestoffet.

  SvarSlet
 3. Ser vildt godt ud, er meget imponeret af dine jersey kanter, det må du gerne lave en DIY på ;O)
  God bedring med dig !

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ser, om jeg ikke kan lave en diy inden længe - det er ikke så svært at lave sådanne kanter.

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Den er altså bare super fin. Og du har ret i at Gul/Lilla er en lækker farvekombination....
  God bedring.

  SvarSlet
 5. Hold op hvor ser det fedt ud Anna!! Lige som jeg/vi havde drømt om. Og at tiden går gør ingenting - den render nogen gange stærkere end man kunne ønske :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. i og med, at jeg er kommet til at klippe den med 1,5 cms sømrum og at den derfor nok må siges at være en str 98, så gør det nok ikke så meget, at det tager lidt tid - hun vokser nok ikke fra den lige med det samme;-) Dejligt du synes om det - so far - lad os nu se, om jeg ikke kan få den færdig her en af dagene.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. He - nej, hvis det er str. 98, så vare det nok et årstid før den passer det lille myr :-)

   Slet
 6. Jeg bliver nødt til fortælle dig hvor fantastisk en blog du har. Din blog er en af mine ynglings og jeg elsker at følge med i alle dine fede kreationer og alle de spændende ideer du deler ud af. VILDT inspirerende!!!

  SvarSlet