søndag den 25. marts 2012

Søndag formiddag

Søndag formiddag fik jeg lov til at have et par timer for mig selv - til at lave skolearbejde i og til at sy. Jonas og Lara tog nemlig i svømmehallen. Næste uge bliver hård arbejdsmæssigt, så det var dejligt at få lov til at sidde for mig selv og sy - det er min form for afslapning! Og når U2 er i højtaleren imens og døren ud til terrassen står åben - jamen så kan det vel ikke være helt galt, vel? 

Jeg fik færdiggjort nogle fine kreationer, som jeg glæder mig til at vise på bloggen i løbet af den kommende uge, efterhånden som jeg får dem fotograferet. Håber, at I har haft en lige så dejlig søndag som mig!

4 kommentarer:

 1. Lækkert med lidt fritid og afslapning. :) Er spændt på at se hvad du har fået dagen til at gå med.

  SvarSlet
 2. Det er deilig med litt sytid :)

  SvarSlet
 3. Altid dejligt med lidt kreatid for sig selv!

  Glæder mig til, at se resultatet af dine anstrengelser... ;)

  Forårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 4. Jeg er selv i sy-underskud, så det lyder som en dejlig dag :)

  SvarSlet