fredag den 23. marts 2012

Smukke vintageknapper


For et par dage siden ankom denne smukke samling af vintage knapper - købt over etsy.com hos en israeler, som har en stor samling af vintage perler og knapper. De orange og gule knapper er ret store - omkring 2-3 cm i diameter - og skal bruges til smækbukser og spencer-kjoler. De grønne og blå skal bruges til 50er kjoler til mig selv. Og så kunne jeg heller ikke lade være med at købe smukke, perlemorshvide vintage perlekapper. Hvad hulen jeg skal bruge dem til, ved jeg ikke. Men smukke er de, synes du ikke?

Vil du besøge israeleren, så se butikken på etsy lige her.

11 kommentarer:

 1. Jo, de er godt nok smukke! Jeg er vild med de grønne og gule 'blomster'!

  SvarSlet
 2. Der er nogle rigtig smukke knapper iblandt. Lækkert køb :)

  //Eva-Maria

  PS. Tjek gerne min give away på buecking.dk :)

  SvarSlet
 3. Rigtig smukke knapper og jeg glæder mig til at se hvad du finder på med perlemors knapperne :)

  SvarSlet
 4. Det er vildt mærkeligt. Igår aftes sad jeg og nød gamle knapper på etsy på netop denne shop :-) skal vist også have nogle derfra. Ved du egentlig hvad man kan købe for uden at risikere told?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan se, at min har været åbnet af toldkontrollen. Der var dog ikke vedlagt faktura fra sælgeren, så de har ikke kunnet se pakkens værdi (som ikke var særlig stor - nogle hundrede kroner) Jeg har endnu ikke hørt fra toldkontrollen, så jeg tror ikke, der bliver noget - måske de har åbnet den for at tjekke efter ulovligheder? Ja, jeg ved det ikke - har ikke så meget forstand på det med told...

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Du må gerne lige smide en opdatering når du høre, eller er heldig ikke at høre noget;) Overvejer at bestille men told og postdanmark gebyr skræmmer lidt...

   Slet
 5. Så mange flotte knapper! Jeg har bestilt mye av både knapper og stoffer fra etsy i det siste - det er jo nesten skummelt å gå inn der... ;-)

  Klemmer

  SvarSlet
 6. Skønne, skønne knapper!

  Jeg er især vild med de grønne :)

  Det er den slags detaljer, som lige sætter prikken over i'et ;D

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 7. Ej de er super cool! Skal da lige ind og kigge - elsker så inspireret man kan blive af at se andres ting! Tak :-). Mvh Anna

  SvarSlet
 8. Hvor er der mange. Og hvor er de flotte. Skal de bruges til noget bestemt - eller er de til samlingen? Kh Maria

  SvarSlet