fredag den 16. marts 2012

Pude til børneværelset # 2Det er blevet til endnu en pude til Laras seng - af det skønne retrostof, som jeg også viste her. Nu kan hun snart ikke være i sengen for bare puder og tøjdyr - og inden længe kommer der yderligere tre skønne puder fra Mette, som jeg har byttet mig til. Vi må vist snart få os et barn mere, ikke? ;-)

15 kommentarer:

 1. Åh det ser lækkert ud - det røde stof med bambi som er på en af puderne, er det noget du har mere af ? og vil af med ??

  Vh Rikke

  SvarSlet
 2. Uha, det ser jeg lige på - har vist et lille stykke - og skal nok vende tilbage ang. det. Ja, er den ikke fin, Bambipuden? :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen, Rikke - jeg har lige tjekket i min stofbeholdning, og det stykke, jeg har, har ikke flere bambier - det er et stykke disney stof (ikke rød baggrund, men rød-0range) med flere af figurerne. Anyway, jeg ved, at line fra Xo Ein Ding har et stort stykke af stoffet. Måske hun kunne lokkes til at sælge eller bytte en bambi derfra?

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Jeg har foræret hele molevitten væk, så jeg har desværre heller ikke mere :(
   Kh Line

   Slet
 3. Jeg tror din datter har det sejeste værelse i det ganske danske land!! Elsker de farver!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og et barn mere vil kun være på sin plads.. Kan anbefale 2 at sy til ;)

   Slet
  2. Ja, vi må vist i gang;-)

   Slet
 4. Hi hi - det kan da godt være, at det er det, der er løsningen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, for hvad hulen gør man ellers af alle de puder? ;-) Jeg er nu i gang med din kjole med graziela kløver, og den skal nok blive rigtig fin. Må jeg godt give de lange ærmer, eller vil du hellere have den uden?

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Herlige retroputer, men hun hadde nok likt å dele dem med en liten søster eller bror :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ellers også vil hun blive helt vild jaloux og forlange, at jeg syede nye puder til lillebror eller lillsøster:-) Det er aldrig til at vide, hvordan de reagerer på søskende. Og nu er det jo også hendes puder, så...

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Altså hvis man får sådan en seng, hvis man er barn hos jer, melder jeg mig frivilligt. Er renlig og rydder som regel op på mit værelse af mig selv ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha - ja, hvis du er renlig og rydder op af dig selv, så er du da mere end velkommen;-) Lara er desværre ikke helt så taknemmelig for sin seng som du lyder - hun kunne vist godt lære noget af dig! :-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Det ser da bare for lækkert ud. Hvis I mangler børn, så har jeg tre styk, som jeg gerne låner ud :-)

   Slet
  3. Ja, vi låner også gerne vores ene ud:-) Men tak for tilbuddet:-) God søndag aften til dig,

   Kh
   Anna

   Slet