søndag den 25. marts 2012

Nye mærkaterFor ikke så længe siden så jeg dette indlæg hos Sara og blev straks inspireret til at få genbestilt mig en stak nye sy-mærkater i samme farvespil som Saras smukke mærkater. Sara gjorde mig nemlig opmærksom på, at man hos Scannex nu kan bestille i forskellige farvenuancer og skriftsfarver frem for kun én farve. Man skal bare vælge "lys mix" i baggrundsfarve og skriftsfarve - så får man en masse forskellige. Og det er jo vældig praktisk, synes jeg.

Mærkaterne her er de bredeste fra Scannex og koster 3,7 kr stykket. De første var en del dyrere, da jeg også skulle betale 395 kr for opsætning af mit logo. Men når først det er gjort, kan man bestille 100 stk for 350 kr plus porto 20 kr. Det er ikke nær så billigt, som hvis man får lavet dem i udlandet. Til gengæld handler man hos et dansk firma og kvaliteten er helt i top. Og selvom jeg ikke syr professionelt, men kun på amatør- og hygge-basis, så giver det jo mine produkter det sidste finish med nogle flotte mærkater. Hvor mon du får lavet dine sy-mærkater? 

19 kommentarer:

 1. De er jo flotte. Jeg er SÅ glad for mine også :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg så på din blog, at du også var blevet inspireret af Sara:-) Det er dejligt, at vi kan finde inspiration hos hinanden - jeg havde aldrig fundet ud af, at man kan få dem i flere farver, hvis Sara ikke havde vist det på sin blog!

   KH
   Anan

   Slet
 2. De er super flotte og lækker blød kvalitet:-), har de samme er vild med at man kan få dem i forskellige farver uden at skulle bestille 100 af hver:-)

  SvarSlet
 3. De er vildt flotte. Hvor er det smart, at man kan få et mix af farver iden at skulle ligge inde med tusindvis af mærker.
  Kh viola

  SvarSlet
 4. De ser rigtig fine ud, og vildt smart at man ikke behøver at bestille 100 stk i en farve...

  Jeg har købt mine hos ikast etiketter, det har været nemt og billigt synes jeg.. Og hurtigt og dansk !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Er Ikast etiketter ikke det samme som Scannex? Nu bliver jeg i tvivl... Hvis det ikke er det samme - kan du mon så anbefale Ikast etiketter?

   Kh
   Anna

   Slet
 5. jeg har også købt fra skannex men vil da lige huske denne metode det er en super ide!!

  tak for tippet!!

  SvarSlet
 6. De er bare så fine de mærker. Jeg bestiller selv hos scannex og vil helt sikkert, næste gang - bestille i alle regnbuens farver ;O)

  SvarSlet
 7. Tak for din omtale! :)
  - Det er jo lidt sjovere at dele sin inspiration og sine fund, når man kan se at andre også får stor glæde af dem..
  Glæder mig til at se dem i aktion. :)
  God søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sara

   ja, jeg glæder mig også til at se dem in action! ;-) Tak for inspirationen.

   Kh
   Anna

   Slet
 8. De er mega fede... kan ikke huske hvor mine er fra... men jeg synes ikke jeg gav mere end 199 for 100... Men det var jo heller ikke disse smukke forskellige... eller de brede... De er fede. Tilykke med dem
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 9. Rigtig flotte, jeg har købt mine i Sverige

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvorhenne? Og hvordan blev de? Det er altid godt at have flere muligheder, så jeg hører gerne om steder, jeg ikke kender:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 10. Hvor er de flotte! Jeg har også købt dem i de mixede farver efter jeg så dem hos Sara - jeg synes de er rigtig fine og det er dejligt med alle farverne, så de kan passe til det, de skal sidde på :)

  Kh. Betine

  SvarSlet
 11. Har også købt i Sverige ... Hos mitarmband.se -nemt, hurtigt og billigt men ikke med eget logo ;0)

  SvarSlet
 12. De er super fine, tænkte lige om du også køber mærker du kan sætte i med størrelse på det du laver? eller hvad gør du der?

  Kh Nanna

  SvarSlet
 13. hvor er de flotte i farverne - jeg har siden 1997 også brugt scannex. men kun i sort og hvid. kunne sagtens finde på, at bestille dem i farver...
  forårshilsner fra rikke ;)

  SvarSlet
 14. Jeg køber også i Sverige hos www.minanamnband.se. De er vist ikke de billigste, men det var dem jeg fald for første gang jeg bestilte og så er jeg bare blevet ved med at bestille derfra :)

  MVH
  Mette

  SvarSlet