torsdag den 15. marts 2012

Knapper fra en svunden tid


For ikke så længe siden købte jeg disse knapper, som var til salg på denne blog. Det er vintage knapper fra 50'erne og 60'erne. Jeg elsker deres mønstre og deres farver, og for mig er de et pust fra en svunden tid. Hvad de skal bruges til, ved jeg endnu ikke. Men er de ikke smukke?  

26 kommentarer:

 1. Nå, så det var dig snuppede dem for næsen af mig:) Jeg har også en kæmpe forkærlighed for gamle knapper. Har et skrin med tudsegamle porcelænsknapper, som jeg næsten ikke nænner at bruge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var selv for sent ude og fik kun de sørgelige rester;-) Men ja, man nænner næsten ikke at bruge dem. Måske mine skal bruges til mine 50er kjoler - det giver ligesom mening, ikke?

   Kh
   Anna

   Slet
 2. Jeg kan heller ikke lade være med at købe de plastikknapper, når jeg finder dem... Jeg har mange, men jeg ved faktisk heller ikke helt, hvad jeg skal bruge dem til;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh ha, det kender jeg alt for godt - det er såmænd heller ikke fordi jeg mangler knapper - hverken af den ene eller anden slags - men disse var så fine, at jeg bare måtte eje dem.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. skidt med hvad de skal bruges til - de er skønne bare at have. Det er det samme som med stof :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 4. Nemlig, der er ting som bare skal med hjem :) sådan har jeg det med stof og sko...

  SvarSlet
 5. Ej, dem ville jeg også gerne have haft fingre i for de er godt nok fine! :-)

  SvarSlet
 6. Helt sikkert..jeg nåede desværre ikke at få fat i nogle...

  SvarSlet
 7. Uha jo. Det er godt nok, nogle fine knapper :-)

  SvarSlet
 8. De er helt fantastisk skønne. Er sikker på du får lavet noget utroligt fint med dem :-)

  SvarSlet
 9. Er lidt for misundelig, de er bare for lækre!

  SvarSlet
 10. Skønne knapper :)
  Noget helt andet, jeg har prøvet for første gang det populære strygestof, det var på en anorak af bævernylon og jeg synes altså ikke det blev helt godt.. (hvis du gider, er den at finde på min blog) Men har du erfaring med bævernylon og strygestof??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Chanette

   Jeg kunne ikke lige finde anorakken på din blog?
   Jeg kunne forestille mig, at strygestoffet ikke kan hænge fast, da man vist ikke kan stryge bævernylon ved høj varme. Strygestoffet skal have meget varme og nærmest smelte ned i stoffet. Jeg har kun erfaringer med bomuldsstoffer, og her virker det fint - så længe jeg husker at give det nok varme. Håber du kan få det til at lykkes.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Ja, det var det jeg tænkte.. Så det bliver på bomuld næste gang..! Pyha sveddryppende når man har siddet hele dagen og syet anorak og så virker det ikke, arghhh.. Nå det er en ommer ;)

   Slet
  3. Hej Chanette

   Kan du ikke bare pille det af? Det har jeg gjort, når jeg ikke har strøget det ordentligt på - og det har man ikke kunnet se. Ellers må du i gang med en applikation af bomuld oven på det mislykkede forsøg! Og det er altid godt at lave forsøg med strygestoffet på en rest stof først, så man ved, hvordan det reagerer.

   Kh
   Anna

   Slet
  4. Jeg prøvede at på et lille stykke bævernylon først og der gik det fint men stykkerne var større på anorakken! Men det er ok min datter gider ikke, trods gentagne lokkerier med slik osv, at gå med den... Endnu et ARGHHH haha :)

   Slet
  5. Så må den til salg på Trendsales:-)

   Kh
   Anna

   Slet
  6. Og ja, jeg kender ALT til tøjkritiske pigebørn - kæmper selv med det samme.... Hvornår mon de lærer, at mors smag bare er bedst? ;-)

   Slet
 11. Åh ja de knapper er skønne :-) ♥ ♥ ♥

  SvarSlet
 12. verkligen fina! älskar knappar så jag måste genast kika in på den bloggen. : )

  SvarSlet
 13. De er bare så utroligt fine og smukke - øv at jeg ikke var vaks nok til at få fingre i nogle også :) God fornøjelse med dem.

  SvarSlet
 14. Uh, de er så skønne. Lækre farver; får (næsten) lyst til, at sætte tænderne i dem:)

  SvarSlet
 15. Hej, det er nogle virkelig fine knapper du har fået fat i der :)
  Hvis du er interesseret i at købe flere, har jeg lige blogget om nogle i stil med disse, som jeg gerne vil sælge :)

  http://loptimist.blogspot.com/

  SvarSlet