fredag den 16. marts 2012

JosephineJosephine er en eventyrlig taske i limefarvet satin quiltet med broderitråd. Hanken består af et utal af ferskvandsperler, glasperler, akrylperler og messingtråd. To biller med rhinstene pryder hanken. Taskebøjlen er 15 cm lang, så det er en aftentaske til en festlig kjole. Og det er da en fin detalje med billerne, ikke? 

Vil du se mine andre tasker, så klik her.

10 kommentarer:

 1. hold da op! skulle du finde på at ville af med den grønne her, så siger du lige til ikk.... er sikker på den vil stå perfekt til min brune.... ja brune brudepigekjole

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja

   Det lyder spændende og dejligt anderledes med en brun brudepigekjole:-) Hvilken farve mon bruden har på? Tasken må du gerne købe, men den vil grundet materialer og tid koste 750 kr. Til gengæld lover jeg, at den er unika:-) Hvis du gerne vil købe den, kan du bare sende mig en mail.

   Kh
   Anna

   Slet
  2. bruden har skam helt traditionel hvidt brus på, det er kun mig der er lettere skør!
   jeg drømmer om grøn taske og grønne sko som tilbehør lige nu....
   suk skal vist lige beabejde manden lidt ;o)

   Slet
 2. Kan kun sige, at tasken er utrolig smuk med rigtig mange smukke detaljer ... Jeg er især vild med hanken som har så mange forskellige detaljer, som komplimenterer tasken ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tove

   Tak for din søde kommentar. Jeg er super glad for, at du synes om min lille taskeproduktion. Håber du får en god weekend.

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Jeg vil ikke sige meget andet end - SMUK!

  SvarSlet
 4. Wow! Den er jo helt fortryllende og eventyrlig! Smukt smukt smukt.

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer:-) Det er SÅ dejligt, at I kan li' dem! :-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 6. Sikke et eventyr af en taske -jeg synes den er vildt fin meddet guldfarvede og grønne sammen. Billerne er en herlig detalje - noget lidt makabert på den allerbedste måde. Det kan jeg jo godt lide, som du måske husker fra julepyntet ;)

  Spændende at se din taskeproduktion! Fedt at du viser noget, som falder lidt udenfor det vi allesammen kan blive enige om at kunne lide - nemlig retro. Det skal jeg også blive bedre til. Nogle gange bliver man bare så vant til kun at dele det som interesserer størstedelen.

  Hav en dejlig lørdag! Her er vores ved at gå på hæld. Vi har netop spist til aften og skal nu til at putte børn.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet