fredag den 30. marts 2012

Gul kjole med Graziela kløver i strygestof
Denne kjole i gul isoli og med brune ribkanter og Graziela kløver i strygestof røg med i pakken til Mettes Karen - som et plaster på såret, da jeg syede den bestilte kjole alt for stor. Denne er en str 92 - så mon ikke den passer Karen inden længe? Lara stod model til endnu en omgang billeder - og hun er ved at kende modeltricksene, ikke? ;-)  

25 kommentarer:

 1. Kjolen og modelen er vild søde, hun har da godt styr på, hvordan man skal vise tøjet frem.

  SvarSlet
 2. Nydelig kjole og supernydelig model:)

  SvarSlet
 3. Hihi, jeg synes, du sagde, at du synes at kunne forsvare at bruge billeder af Lara, så længe det ikke var nogen, hun ville blive træt af, når hun blev ældre.

  Jeg kan garantere dig for, at hun bliver rigtig træt af det sidste i rækken... haha..

  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja det billede var måske ikke helt så heldigt! Det må vi håbe, hun kan leve med...

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Den er rigtig sød og Lara er noget af en lille godte;0)
  /Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din søde kommentar:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 5. Den er rigtig flot! Hvor køber du stoffet henne? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg køber mit isoli i Stof og Stil - der har de flere farver.

   Slet
 6. Både kjolen og modellen er skøn som altid...er især vild med det 2 sidste billede - der har man da virkelig fanget fidusen i at gøre sig til for fotografen...hi hi, hun er skøn - viser kjolen frem lidt diskret og har totalt stone face..i love it:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ret sjovt, det billede - Line mener, at Lara bliver træt af det senere hen i sit liv - nu må vi se!:-)

   Slet
 7. Jeg har sådan tænkt på dig siden jeg læste dit indlæg, og det her med at du ikke synes så godt om skråbånd, fordi det hurtigt bliver grim. Jeg har det nøjagtig på samme måde. Det er så ærgeligt at ligge timer i et eller andet "fantastisk" og så efter få vaske er det ikke pænt længere. Når det så er sagt så er jeg begyndt at købe skråbånd hos Malikaogrosa.

  Hun har noget der er polyester i, og det holder sig altså pænt MEGET længere. Jeg ved ikke om du kender det? Ellers finder du det her:

  http://www.malika-rosa.dk/shop/poly-cotton-skraabaand-97c1.html

  Det er godt dobbelt så dyrt. Men jeg synes pengene er givet godt ud:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe

   Tak for det gode råd. Jeg vil helt sikkert prøve Malika Rosas - det har jeg endnu aldrig købt. Og ja, det er ok, at det er dyrere, hvis det så ellers bare er i orden:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 8. Sikke en model karrierer hun har foran sig- og lækker kjole iøvrigt!

  Forårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 9. Så utrolig flott kjole! Fargen gjorde meg superglad (det er jo påske!) og modellen var jo bare så skjønn! :)

  SvarSlet
 10. For en flott kjole! Og en nydelig modell:)

  SvarSlet
 11. Jeg er så imponeret over dit håndarbejde :D

  SvarSlet
 12. Rigtig sød kjole. Desværre har jeg kun drenge :-) Og sikke en dygtig model du har dig.

  SvarSlet
 13. Kære Anna

  Pakken kom igår - og den er jo helt fantastisk - både den ene og den anden kjole! Jeg føler mig som verdens heldigste, at jeg kan iklæde Karen en af dine fine kreationer :-) De er SÅ smukke.

  Selv min mand var begejstret. Han udbrød: "Det der - det er da en rigtig Blogland-blærerøvskjole!" :-) Og endvidere.... "Og de der hjerter - dem kan jeg altså genkende". Så lidt følger han åbenbart med :-)

  Endnu en gang tusind tak. Jeg håber også, at din pakke er kommet frem.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 14. Hun er jo en ren topmodel...
  og skøn kjole... som altid....
  solhilsner
  Stine

  SvarSlet