torsdag den 8. marts 2012

En forbandelse eller en gave?

Jeg er hjemme med en febersyg Lara i dag, og dagen er gået med at rydde op på mit stofdepot, mens hun sover feberen ud af kroppen. Lara og jeg deler værelse - dvs. hendes soveværelse er også mit depot til alle mine kreative ting. Det er langt fra en optimal løsning, men når man bor i et lille rækkehus, er det sådan, det må være. På sigt får vi forhåbentligt noget større at bo i. 

Det med at rydde op i stofferne gør jeg med jævne mellemrum, for de kommer ind i en lind strøm, og der er konstant pladsmangel - derfor bliver der også hurtigt rodet. I dag har jeg forsøgt at lave en bunke til salg og også en til at give væk - men nej, hvor er det svært at skille mig af med stofferne!

Og når jeg så er i gang med oprydningen, og endnu en gang flytter på en stofbunke, som jeg ikke kan finde plads til, kan jeg ikke lade være med at forbande min passion langt væk. For er det en gave at være kreativ i mit tempo og dermed samler med stort S - eller er det en forbandelse?  

Jeg tror, jeg må tilbage til min januar-udfordring, selvom den ikke gik så godt. Min passion for smukke stoffer kan måske tøjles, men nok ikke stoppes helt;-)

34 kommentarer:

 1. Det er sådanne billeder jeg skal vise min mand når han siger jeg har meget stof ;)

  SvarSlet
 2. Du har altså også mange smukke stoffer ... kunne godt tænke mig sådan et sy-rum. Her ligger mit stof i en plast kasse (uden låg da der er kommet alt for meget med posten de sidste dage)Sig endelig til hvis du mangler at komme af med lidt ;-)

  SvarSlet
 3. Åh, hvor jeg kender det... Og selvom jeg siger til mig selv at NU skal jeg ikke købe mere i et stykke tid, så kommer jeg alligevel til det, når jeg "bare lige skal kigge" ... Jeg er med på en ny "januar-udfordring" :)

  Kh. Betine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man skal holde sig fra at kigge!! Hvis jeg skal være "stoffri", så må jeg ikke gå ind på Trendsales, Etsy og Ebay, for så går det altså galt!!

   Slet
  2. Nej... Samme her. Men det er jo der, jeg bare liiige skal kigge :) Pyh, det er godtnok svært at lade være!

   Slet
  3. måske vi kunne lave en underskrift indsamling for at tvinge de 3 nævnte til at holde lukket i bare 1 måned?? - det er nemlig også de 3 der er mit problem..
   "jeg køber ikke noget, men jeg skal bare liiiiiiiiiiige kigge for en sikkerheds skyld" ...suk..

   Slet
 4. Du er så vild Anna!! Men mit ligner jo meget dit - ha ha....

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Jeg bliver grøn af misundelse. Hvor har du mange fine ting!

  SvarSlet
 6. Hvor ER det bare lækre sager der ligger der... ville ønske det var mig! Ville såmænd også gerne hjælpe dig af med det, men har vist ikke helt pengene - øv øv øv
  Ved du om man stadig kan købe det brune stof med fluesvampene på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det brune stof med svampe købte jeg for et års tid siden, så det er nok udsolgt. Men prøv at google "pilze stoffe braun hilco", så kan det være, du kan finde det i Tyskland, hvor jeg købte det.

   Mange hilsner
   Anna

   Slet
 7. Wauw for et lager. Du kunne jo starte en hel butik ;) Det ser ihvertfald flot og indbydende ud og jeg er meget misundelig ;)

  SvarSlet
 8. Ja den der "give væk" bunke måtte også meget gerne komme hjem til mig;)

  SvarSlet
 9. Jeg gad virkelig godt tilbringe et par timer på dig og Lara værelse - Føj hvor har du mange misundelsesværdige ting derinde:-)

  SvarSlet
 10. Wow sikken en samling! Jeg har tilladt mig at pinne et billede af din skønne samling: pinterest.com/marieeli. Sige endelig til, hvis det ikke er iorden med dig, så skal jeg straks fjerne den igen. (marieeli@gmail.com)

  SvarSlet
 11. Hehe, jeg kender godt til de der vakkelvorme bunker ovenpå et proppet skab eller reol. :-D
  Og det må helt klart være et plus at være kreativ og samler!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er jeg også kommet frem til:-) Det giver mig så mange glæder - så må det sure tages med også.

   Slet
 12. Åh Anna!
  Jeg vil bo i dit stoflager... Hvor er der lækre ting... jeg holder øje med bloggen...hvis du sælger noget...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 13. Wow! Det ser fantastisk ud :)

  SvarSlet
 14. Jeg skjønner deg så godt. De fine stoffene er som en magnet på meg også, og jeg kan ikke la være å anskaffe meg nye...og så klarer jeg ikke å la saksen klippe de aller fineste...de sparer jeg...men vet ikke til hva...
  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, det kender jeg alt til. Men prøver at udfordre mig selv til at få brugt de allerkæreste stoffer også!

   Slet
 15. TUSIND tak for kigget Nu syr jeg ikke selv men kan da se jeg har det nemt nok med alt mig garn ;o) tak for det
  sikke meget du har ss

  SvarSlet
 16. Du er næsten lige så skør som mig søde Anna ;) Det er dog ved at være længe siden, jeg er faldet over noget rigtig fint, synes jeg.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan kan jeg også have det - men nok ikke i nær så høj grad som dig, da du ligger inde med alle de fedeste stoffer, som jeg endnu mangler;-)

   Slet
 17. Hold op et fedt lager. Kender godt til pladsmanglen. Mit tildelte kreahjørne er også overfyldt. Men kunne nemt aftage noget fra dig:-) og må sige at det da er gået helt galt for mig siden blogverden er opstået. Alle de ideer til at finde fedt stof - puha det er farligt:-)

  SvarSlet
 18. Hold op hvor er det vildt!, sikke mange fede stoffer - det er da ren glæde og kærlighed i tekstilform. Og det kan du da ikke skille dig af med, for så skal du jo bare ud og købe nyt :-) forstår din passion og afhængighed fuldt ud.
  Kh viola

  SvarSlet
 19. Så skønne billeder og så fin en orden (bare lige idag...) den der samlermani kan godt føles lidt belastende af og til- især hvis man kommer til at samle på flere ting... hu jeg følte mig lidt ramt forleden aften jeg så et amerikansk program om folk hvor det var en sygdom... hvornår mon det kipper over.. (har lige siddet og brugt et par timer på bloomers kids side og fundet lidt nyt til bunkerne..)

  SvarSlet
 20. Fantastisk... så flotte stoffer ønsker jeg meg også.....

  SvarSlet
 21. Det må bestemt være en gave!! Jeg bliver total misundelig, når jeg ser alle de lækre stoffer. Jeg er (desværre) ret praktisk og økonomisk anlagt, så jeg ejer ikke en brøkdel af, hvad du kan vise frem! KH og rigtig god weekend. Maria

  SvarSlet
 22. Nøj hvor har du altså bare mange lækre stoffer! :-)

  Et lille spørgsmål: Min mor elsker at sy, men hendes gamle symaskine kører efterhånden på pumperne. Derfor tænkte jeg at give hende en ny til hendes fødselsdag. Kan du anbefale en god symaskine? Den må gerne f.eks. kunne brodere. Tænker, at prislejet er max et par tusinde...

  Kh Eva

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eva

   Jeg har en Brother som jeg er glad for. Men den koster ca. 7000 kr, og hvis den ikke skal være så dyr, vil en god, men brugt maskine måske være en mulighed?

   Kh
   Anna

   Slet
 23. Man skulle være et skarn hvis man ikke falder hovedkulds bagover af alle disse smukke farver...
  Håber helt klart på en give away ;0)
  God weekend

  SvarSlet
 24. Sikke et lager - det kan man da kun blive inspireret af - og en smule misundelig ;)

  SvarSlet