onsdag den 14. marts 2012

Cupcakes - en god opskrift?
I weekenden bagte Lara og jeg cupcakes - de små - som blev pyntet med lyserød frosting (naturligvis - alt skal være lyserødt i denne tid) og små røde sukkerhjerter, købt i Cupcakefabrikken. Jeg er endnu langt fra en haj til det med frosting og burde nok tage på et af Julias cupcake-kurser. Men det, jeg mangler allermest, er en god opskrift. Jeg vil bage kager, der smager af noget, og som ikke falder sammen, sekundet efter jeg har taget dem ud af ovnen. Og som ikke bliver tørre dagen efter, de er bagt. Disse cupcakes er lavet ud fra en opskrift på bananmuffins - og det blev da ok, men så heller ikke mere. Så for hulen da, se nu at få udgivet den cupcakebog, Julia! :-) Og indtil det sker, vil jeg lige høre jer læsere, om I ligger inde med en super opskrift, som opfylder ovenstående krav, og som I gerne vil dele med mig?

Lara var dog - som billederne også viser - godt tilfreds med både cupcakes'ene og situationen. Hun elsker at bage - og det er da også en vidunderlig ting, man kan lave samen med sit barn!


28 kommentarer:

 1. Er du til gulerodscupcakes så kig forbi min blog ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dét er jeg!! Jeg kigger forbi og "stjæler" din opskrift:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 2. De ser i hvert fald rigtig flotte ud! :) eg har to opskrifter - en med kakao og en med gulerødder - som jeg synes smager rigtig godt og de bliver heller ikke tørre med det samme. Du kan få dem af mig, hvis du sender mig en e-mail til davadottir@gmail.com :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det! Jeg sender mail, hvis jeg ikke finder en brugbar på nettet:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 3. MUMS! Vad smarrigt det ser ut! :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er glad for opskrifterne fra Hummingbird, og fryser dem også ofte ned til en anden dag - det tager max en halv time for at tø mini cupcakes op... Der er et par opskrifter fra deres kogebog på min blog.

  SvarSlet
 5. Hvor ser de fine ud, men træls at de ikke blev så gode som forventet.
  Jeg har en opskrift liggende på en chokoladekage, som vi også bager som muffins.

  http://morstankeblog.blogspot.com/2010/10/weekendkage.html

  Et tip er at komme smeltet chokolade i også :)

  Kig endelig forbi :)
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet! Jeg kigger forbi:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 6. Jeg kan bestemt kun anbefale Pia (mum22boys)'s gulerods muffins, dem har jeg bagt mange gange med stor succes :o)
  Jeg har en super opskrift på chokoladekage som jeg også ofte bruger til muffins, kunne den have interesse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjek evt. vores blog ud, opskriften ligger der nu :o)

   Slet
  2. Tusind tak - jeg kigger forbi:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 7. Åh, jeg havde præcis de samme problemer med de cupcakes sidste år.. fandt aldrig den ideelle opskrift på luftige og svampede muffins/cupcakes! Lav gerne et indlæg hvis du finder den perfekte opskrift :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg:-) Og i lige måde;-)

   Kh

   Slet
 8. Hej Anna

  Prøv at tjekke disse links:
  http://overspring.dk/blog/kreative-cupcakes/
  http://overspring.dk/blog/opskrift-de-sk%C3%B8nneste-og-nemmeste-kager/

  Jeg kan ikke selv tage æren for dem, men jeg har smagt disse cupcakes og de smager skønt!

  Mvh Anna (enmorblivertil.blogspot.com)

  SvarSlet
 9. Hodl da op, hvor ser de gode ud :)

  SvarSlet
 10. Jeg har to favorit opskrifter - en hvor der indgår flødeost og en med cremefraise. Begge er gode, og holder sig friske og bløde i flere dage.

  Hvis der er mælk i din opskrift, så prøv at erstat det med kærnemælk eller cremefraise. Det giver luftigere cupcakes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for gode råd. Det lyder spændende med flødeost og cremefraise. Mon du har opskrifterne på din blog?

   Kh
   Anna

   Slet
 11. Har ingen gode råd men de ser meget lækre ud herfra :o)

  SvarSlet
 12. Så må det være mine gulerods cupcakes du skal prøve. Du finder opskriften på min blog.

  Musselade.blogspot.com

  Kh Pernille

  SvarSlet
 13. Hej jeg har to gode opskrifter- en med vanilie hvor du så selv kan tilsætte bær-chokolade eller hvad du har lyst til eller bare lave dem natural. og en opskrift med chokolade. jeg kan sende dem til dig i en mail hvis du vil have dem...?
  kh Andriette

  SvarSlet
 14. Hej!!
  Sender dig lige et par opskrifter på mail, da dette indlæg ellers bliver dette indlæg jo alt for langt :)

  Kh Tina

  SvarSlet
 15. Du bør kigge på Sarahs kager, en fantastisk blog! Jeg har haft succes med hendes oreo cupcakes, og marcipancupcakes. Dog med Dr. Oetkers vaniljefrosting :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den skal jeg da helt sikkert forbi! Tak for tippet.

   Kh

   Slet
 16. Ej hvor blev de fine Anna! :D Dem kan jeg godt forstå Lara var glade for! Hyggeligt lige at sige hej til jer! :o)
  Kram Julia

  SvarSlet