lørdag den 31. marts 2012

Årets første loppemarkedI dag har jeg været på loppemarked i Messecenter Herning. Det er efterhånden en tradition, at jeg sammen med en god veninde drager til Herning de to gange om året, der er loppemarked. Og den lange køretur er egentlig bare et ekstra plus, for den bruges til at få snakket om alt mellem himmel og jord - noget, vi ellers sjældent har tid til. 

Loppemarkedet er kæmpe stort - hele 5 haller - og tager omkring 4-6 timer at komme igennem. Men vi er også omkring samtlige stande! Der er alt mellem himmel og jord. Og i mange prisniveauer. Men generelt er det billigere end loppemarkederne i København i Kb-halen og i Forum. Jeg fik gjort nogle fine fund og var endda så heldig at løbe ind i Jeanett, som stod sammen med Gitte, der også sælger retrostof på nettet. I denne bod fik jeg købt nogle rigtig fine ting.

I det hele taget følte jeg mig heldig i dag - og glæder mig til at vise billeder af mine loppefund, når de engang bliver redigeret. 

Og er de ikke fine, valentinskortene på de sidste to billeder? De er fra 1920'erne og 30'erne, nogle endda endnu ældre. Tænk at have modtaget et sådant kort!


18 kommentarer:

 1. Øv øv viste slet ikke der var Herning, så ville jae da også havde været en tur derover. Og sikke nogle dejlige billeder du har fået taget. Husk der er jo Forum på torsdag - fredag, glæder mig så meget. Ha en dejlig aften.

  SvarSlet
 2. Nej hvor er det sjovt - sådan et lille komfur havde jeg som barn...det havde jeg arvet med de fineste små gryder og skåle til...hmm...gad vide hvor det befinder sig nu??? Mon man sku rode sine forældres loft igennem...igen:-)

  SvarSlet
 3. WOW og WOW med WOW på. Sikke nogle flotte farver. Hvis det var mig havde jeg nok brugt en million eller der omkring;0)
  Glæder mig til at se dine fine fund...
  God påske
  Eline

  SvarSlet
 4. Jeg skal også til mit første loppe-marked i år næste weekned, og jeg glæde rmig også bare vildt meget.. glæder mig til at se hvad du fik købt :D

  SvarSlet
 5. Wow, så masse flott det var på det loppemarkedet. Jeg likte godt de flotte kakeboksene.
  Gleder meg til å se hva du endte opp med :)

  SvarSlet
 6. Oh jösses, vad det såg ut att vara mycket fint på den där loppisen!! Jag var också på loppis idag, men det var tyvärr ingen succé alls.

  SvarSlet
 7. Ville ønske det var mig, jeg ville super gerne opleve det loppemarked, og dine billeder fortæller mig at det skal jeg unde mig selv en dag :)

  SvarSlet
 8. Sikke da nogle flotte flotte ting - glæder mig til at se dine fund :) Jeg er altså nød til at spørge om det ikke godt kan passe at du har gået på Rønde skole? Har på fornemmelsen at vi engang har kendt hinanden :o)

  Mvh Pia Poulsen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia

   Jo, vi har da vist gået i klasse, ikke? Hvis du altså er den Pia, jeg tænker på:-)

   Kh
   Anna

   Slet
  2. Jo det har vi da så - hvor skægt! Jeg synes også at jeg kunne kende dig på billedet på din profil, men navnet passede jo ikke helt ind i min erindring :)
   Jeg er så begejstret for din blog og alle de flotte ting du laver!

   knus Pia

   Slet
 9. Nøj, hvor ser det skønt ud!!
  Jeg glæder mig rigtig meget til at se dine fund.
  Selvom jeg også forbereder mig på at blive misundelig. Jeg kan næsten ikke holde ud, når nogen har været på loppemarked og jeg ikke selv har været der ;-)!
  /maj

  SvarSlet
 10. Nøøøj - skulle jeg lige have vidst. Elsker loppemarkeder <3
  Glæder mig til at se hvad du har fundet derude :)

  SvarSlet
 11. Fine ting du har spottet, glæder mig til at se hvad du så fik købt, altså alt det du havde slæbt i bilen inden vi mødtes :) Hyggelig lige at møde dig, Jeg lægger nogle af mine fund på bloggen i morgen orker ikke mere i aften. Fortsat god weekend.

  SvarSlet
 12. Sikke nogle fine ting, der var på det markede!
  Er helt vild med den vintage bondegård m. dyr og bondekone, samt den ene vintage dåse m. blomster på hvid baggrund (tror, at jeg har noget stof magen til det print). ;)

  Forårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 13. Tusind tak for dit besøg på standen Anna, det var super hyggeligt. Og sikke nogle fantastiske billeder du har taget. Jeg har aldrig haft så travlt som denne gang i Herning, men alt ialt var det en SKØN dag.
  Jeg glæder mig også til at se hvad du har købt (ud over de ting du valgte hos mig).
  I dag står den på bagagerumsmarked i Silkeborg, selv om fødderne og benene skriger på en fridag.

  God søndag til dig
  Gitte

  SvarSlet
 14. Jeg er også altid forbi stumpemarkedet, det er bare et fantastisk sted!
  Og sikke fine ting du fik med hjem, synes også jeg fandt nogle fine ting, til sidst kunne jeg ikke bære mere og så måtte det jo være dét for denne gang :o)
  Glæder mig allerede til efteråret når næste marked indtager hallerne
  Rigtig god påske til dig og dine!

  SvarSlet
 15. ej hvor sjovt - den gule svane (uden vogn) har jeg lige købt til vores badekar... synes den er lidt fin ;.)

  SvarSlet