onsdag den 8. februar 2012

Hindbærfarvet frottékjole med elefantlommer

En kjole i hindbærfarvet frotté og med elefantlommer i skøn jersey blev syet i weekenden til denne søde pige, som fyldte 1 år i går. Hun og hendes mor er blandt de nye bekendtskaber, Blogland har givet mig. Dét er måske det mest givende, jeg har fået ud af min tid som blogger - nye bekendskaber med mennesker, som deler min passion og som måske ikke er så forskellige fra mig. 

12 kommentarer:

 1. Ååh altså du er bare så dygtig :D

  SvarSlet
 2. Nææææ hvor er den dog sød.... Ja jeg sidder her og helt savner da mine børn var små med alle de søde ting man kan lave til dem :o)
  KH Lilian
  Sunshine Home Design

  SvarSlet
 3. Den er da bare så kær! Vild med farven og den karv på kjolen. Simpelthen så fin :-). Tak for tip til sengetøj/babytæpper. Nu har jeg færdiggjort et sæt og henvist til inspirationen via dig på min blog. Tak for det!

  SvarSlet
 4. Smart kjole og lækker farve

  SvarSlet
 5. Nej vad fin klänning!! Vilken fin blogg du har!

  SvarSlet
 6. Kære søde Anna
  Tusind tusind tak for den fine gave til Freja. Den får sit helt eget indlæg hurtigst muligt, når jeg igen får en ledig stund - du ved jo, at vi har været temmelig underdrejede pga alt det sygdom, så jeg er håbløst bagud med alt!
  Dit venskab er helt sikkert også en af de allerbedste ting, jeg har fået ud af at blogge, skal du vide. Jeg håber, vi ses snart igen, nu hvor Freja forhåbentlig bliver rask inden længe.
  Hils Lara og Jonas og sig tusind tak for hilsen (og gave).
  Kh Line

  SvarSlet
 7. Heldige lille Freja:-)
  Den er smuk og er sikker på hun bliver noget så yndig i den:-)
  Kh MIchelle.

  SvarSlet
 8. Kære Anna...
  Tænk sig, kender du det at der bare sker så meget i ens liv, at inden man får set sig om er der gået rigtig meget tid.
  Jeg har først i dag set din hilsen fra sep!!? Ja det var da underligt.
  Håber i havde et rigtig skønt blogtræf.
  Jeg satser på at komme lidt igang med denne blogverden igen - skal bare lige have overstået et par eksamener. ;)
  Jeg har dog fulgt med fra sidelinien og sikke hvor du får produceret en masse skønne ting. :)
  Kram Louise.

  SvarSlet
 9. Tak for jeres søde kommentarer!:-)

  Didde-Louise: Tak for link og hvor er dit sengetøj bare blevet fint!

  Line: Dejligt, at I er glade for den - og håber, at Freja er i bedring. Det er simpelthen så hårdt med et sygt barn!

  Louise: Hvor er det skønt at høre fra dig igen! Har tænkt meget på dig. Håber du kommer tilbage i blogverdenen - men dejligt, du er med på sidelinien.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 10. Fed kjole... hvor finder du frotte?

  SvarSlet