fredag den 3. februar 2012

Et nyt sæt retrosengetøj


For nogle dage siden modtog jeg dette smukke smukke babysengesæt fra Wenche. Jeg ved, at trykket findes i i hvert fald to farvenuancer - denne og så en brun/orange udgave. Kender du det i andre kombinationer? Jeg har endnu ikke besluttet mig for dets skæbne - men det er da næsten for godt at klippe i, ikke sandt?

11 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. Jeg kan rigtigt godt lide de blå nuancer.

  SvarSlet
 2. Jeg har et juniorsæt i gul/orange. Kan prøve at tage et billede i morgen, hvis jeg husker det.

  SvarSlet
 3. Åh for søren det er fint...det må da være forbudt at klippe i;)
  Hilsen fra
  Sanne

  SvarSlet
 4. Synes også det ville være rigtig synd at sætte saksen i. Min Spirrevip skulle ihvertfald bruge det, som det var, hvis det var mig der havde fundet det fine sæt...
  Er dog ikke i tvivl om, at du nok skulle få noget godt ud af det, hvis du valgte at klippe i det ;)
  Hav en dejlig fredag aften.
  :) Natascha

  SvarSlet
 5. Jeg stemmer for at holde saksen i ro - det vil være SÅ morsomt for Lara at arve det til sine børn med tiden. Jeg er i hvert fald meget, meget glad for de sæt sengetøj, jeg har fået, som var i brug, da jeg selv var lille. Med beskeden vask og ingen tørretumbling burde det kunne holde mange år endnu...

  SvarSlet
 6. Jeg har en lille stykke i gul -orange.
  Så den findes også ;-)

  SvarSlet
 7. Så fint det er!!!! Har ikke set det i den farve før, men helt klart i en orange tone. Go weekend!!

  SvarSlet
 8. Jeg har selv sovet i den orange kombo som barn og har ledt efter det til mine egne unger, så Junette hvis du overvejer at sælge dit sæt, så tænkt på mig :0)
  Denne her farve er også rigtig fin, og jeg ville heller ikke lige gribe saksen;0)

  SvarSlet
 9. Jeg havde det som barn i denne farve og kom desværre for sent til at købe det fra hende - men vil vildt gerne købe det af dig. Det findes også i gul/orange og orange/brun. Giv endelig lyd hvis du kunne overvje at sælge til hende der var nr 2.

  god weekend

  SvarSlet
 10. BTW - har et billede af alle 3 farver på min blog

  SvarSlet
 11. Så fint, er lidt misundelig... På den gode måde;-)

  SvarSlet