torsdag den 23. februar 2012

En ny legekammerat


Canon EOS 600 D - vi to skal nok blive rigtig gode venner!

9 kommentarer:

 1. Dén bliver du glad for (:
  Har hørt rigtig meget godt om den,
  selv har jeg dog en Nikon d5000, som også er helt fantastisk.

  SvarSlet
 2. Den bliver du glad for :)

  Jeg er mere til nikon - selv i pocket camera ;-)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor lækkert. Er selv meget glad for mit Canon 500 :-)

  SvarSlet
 4. Hvor fedt!! Ja, den skal nok blive din nye bedste ven :)

  SvarSlet
 5. Skønt, det står også på min ønskeliste!

  SvarSlet
 6. Tillykke med det nye kamera. Jeg har selv lige fået et Canon EOS 1100 D og det er super godt.

  SvarSlet
 7. Hvor er det dejligt....

  Vil selv gerne have et nyt cam....

  SvarSlet
 8. Tillykke. Der er næsten ikke noget så dejligt som et nyt og lækkert kamera og så er det super når man går op i spejlrefleks hvor man kan udskifte objektiver. Jeg kan se at du har valgt et 50 mm fast objektiv og det tror jeg du bliver rigtig glad for. Jeg har næsten ikke brugt andet selv siden jeg fik det i oktober og jeg synes faktisk det kan bruges til det meste selvom man lige skal lære det at kende. Til gengæld glemmer jeg hele tiden at skrue på mit teleobjektiv når jeg bruger det fordi jeg nu har vænnet mig så meget til bare at flytte mig selv i stedet.

  TILLYKKE:

  SvarSlet