mandag den 30. januar 2012

Smækbukser med elefanter


Ja, så er det min tur til at lægge mig under dynen - sammen med Lara. Hun er feberfri i dag (jubii!), men skal ikke afsted i børnehave, før vi er sikre på, at hun er helt rask. Så hende må jeg passe, imens jeg er ramt af en voldsom forkølelse - nok selvsamme virus, som slog Lara ud i sidste uge. Heldigvis har vi samtlige Sigurds Bjørnetime på dvd!

Forkølelse eller ej - endnu en af weekendens kreationer skal vises på bloggen. Det er et par smækbukser i mørkebrunt babyfløjl med orange skråbånd og orange knapper. De er helforet med orange bomuldsstof samt påsyet lommer af mit nyindkøbte elefantstof. Jeg er vild med den orange udgave af elefanterne og synes, de passer rigtig godt sammen med mørkebrun fløjl. Hvem bukserne skal være til, ved jeg endnu ikke. De er nemlig en str 80/86 og derfor for små til Lara.  

12 kommentarer:

 1. Hvor er de bukser bare nuttede...... Flot farvesammensætning, en man bli'r i godt humør af. God bedring.....

  SvarSlet
 2. Skønne bukser!

  God bedring - og ja, det er hårdt at passe børn når man selv er sløj.

  Bedste tanker herfra*

  SvarSlet
 3. Ej hvor er de fine...:) Sådan nogle kunne Frida godt bo i...
  Og øv med mere sygdom.. Rigtig god bedring..
  KH Anne

  SvarSlet
 4. Øj, hvor er de fine!! Elsker simpelthen orange og brun sammen, og så med de fine elefanter - ja så bliver det bare til et par smækbukser som jeg vil elske!! Rigtig flotte!! :)

  SvarSlet
 5. Hint hint... Freja er en str. 80/86 ;)

  De er SÅ fine - er vildt misundelig over alle de ting, du når trods sygt barn. Herhjemme står tiden mere eller mindre stille, mens Peter og jeg nu er syge og Freja i bedring.

  Kh Line

  SvarSlet
 6. Elsker retrofarverne... og mønstret! Solhilsner Stine

  SvarSlet
 7. ÅH hvor er de bare FLOTTE!!
  Hold nu helt op!!!!
  Hvis bare de var en 86-92, så havde de passet perfekt til min lille Celina;-)

  God bedring hjemme hos jer!!

  Kh Michelle.

  SvarSlet
 8. Super flotte bukser....

  DEM VIL VI GERNE KØBE HVIS MAN MÅ DET....
  kan du ikke sende en mail til mig hvis jeg må købe dem.

  dianamyjak@live.dk

  håber snart du er oven på igen... rigtig god bedring til dig......

  SvarSlet
 9. Tak for jeres søde kommentarer.

  Diana: Jeg overvejer lige, og så skal jeg nok vende tilbage til dig, hvis jeg vil sælge:-)

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 10. Hej!

  Din blog er spændende og fuld af ideer.
  Den bukserdragt er sørme flot. Jeg forestiller mig at drenge ørn kan bruge den slags farver. Ik?

  Jeg venter en dreng til sommer, første gang mit liv jeg bliver mor.

  Hvis det er til salg, ville jeg også gerne vide dette.

  Mange hilsner Janne

  SvarSlet