mandag den 30. januar 2012

Patchwork-babytæppe med grønne elefanter

Ak ja - de elefanter ... De er nu herlige. Og dette er mit første baby-patchworktæppe med dem. Quiltet med mørkebrunt og superblød fleece og kantet med kontrasttråd. Det var meningen, at det skulle bruges til en giveaway her på bloggen, men det er vist solgt på forhånd. Heldigvis har jeg stof nok til flere af denne slags, så jeg må jo bare i gang igen:-)

13 kommentarer:

 1. Lækkert:) Hvor får du det brune fleece henne? Lidt mere praktisk end det hvide, jeg har;)
  KH Anne

  SvarSlet
 2. gief give away - og lad mig vinde (grådig? neeeeeeeei da *ser meget uskyldig ud*)

  Ej - det ser RIGTIGT godt ud, præcist som alle dine andre skønne ting...

  Meget inspirerende!

  SvarSlet
 3. Det er godt nok bare alt for skønt! Håber du får lavet et nyt til give away :D

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot!
  Overlocker du bare kanten? Jeg har tre forskellige slags overlock på min symaskine og jeg synes det er lidt forvirrende.

  SvarSlet
 5. jeg håber virkelig du går i krig med endnu et tæppe - for det ville jeg da VIRKELIG gerne vinde!!!

  SvarSlet
 6. Hej igen, Jeg har brugt din fine DIY på sengetøj med tittekant og lynlås, så jeg ville lige sende dig linket hvis du skulle få lyst til at se mit resultat. Du skal i hvert fald have tusind tak for en super god vejledning der var lige til at gå til!

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer:-)

  Jeg må jo i gang med den giveaway, for den er der vist opbakning til:-)

  Anne: Fleecen er fra stof og Stil, hvor du kan få det i alle mulige farver.

  Julie: Ja, men jeg bruger en rigtig overlocker. Min symaskine har også en overlockersøm, men når der ikke er skærer på, som på en rigtig overlocker, bliver det ikke så pænt, synes jeg. En overlocker er et fantastisk instrument og helt sikkert alle pengene værd, hvis man altså syr meget, som jeg gør.

  Carina: læg du bare et link her - jeg vil meget gerne se resultatet:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Åh, Anna! Det er så lækkert... Ja, du må igang igen. for det er da for flot... fedt at du har holdt det i så ens farver... det giver et særligt spil... jeg er vild med det... Tæller ned til kreadag. Glæder mig så meget!Solhilsner Stine

  SvarSlet
 9. Det er SÅ lækkert!! Og smukke farver - lige til at blive lidt i forårshumør af!

  SvarSlet
 10. Kjempefint teppe - som vanlig. Du er flink med de der lappeteppene :-)

  SvarSlet
 11. Super smukt, så let og vår aftigt.

  SvarSlet
 12. Jeg elsker det! :) Du er meget inspirerende! :)

  Mvh. Pernille
  http://flusso-di-pensiero.blogspot.com

  SvarSlet