mandag den 16. januar 2012

Nye knapper til samlingen


... og de er selvfølgelig alle købt i december - naturligvis! (Jeg må dog gå til bekendelse igen og sige, at jeg i weekenden kom til at købe lidt stof på Trendsales - men jeg er heldigvis stadig langt fra mit normale forbrug, og jeg kæmper videre!)

Er de ikke skønne?

4 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne, har selv de pink:-), hvis du mangler knapper siger du bare til, jeg har fået alle min mors fra 80'erne og der er mange flere end jeg kan bruge:-), og man behøver ikke bruge penge, der kan jo byttes med et eller andet:-)

  SvarSlet
 2. Elsker blomsterknapper!!!!

  SvarSlet
 3. FY !!

  :-)
  Men jow de er flotte.

  SvarSlet
 4. Tamra: Tak for tilbuddet. Jeg prøver at holde igen, men skal nok tænke på dig, hvis jeg løber tør:-)

  Ditte: Ja, er de ikke bare fantastiske? Måtte købe dem alle sammen - og skal nok få dem brugt!

  Henny: De ER altså købt i december;-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet