torsdag den 8. december 2011

Stjernebukser

Disse bukser så dagens lys i går (ja, lys var der nu ikke meget af på det tidspunkt, de blev færdige). Jeg er vældig tilfreds med resultatet. Stjernen på lommerne er lavet af strygestof, og jeg var spændt på, hvorvidt den gule farve var kraftig nok til at dække det mørkebrune fløjl, eller om fløjlen ville skinne igennem - men der var heldigvis ingen problemer. 

Bukserne er syet efter et ganske alm. grundbukse-mønster og pyntet med lommer med kantbånd. Enkelt, men med et flot finish, synes jeg. Hvem, der skal have dem, ved jeg endnu ikke - måske Lara, som efterhånden begynder at mangle bukser, der ikke stumper. 

Til alle jer, som venter på strygestof: I morgen får jeg det brune strygestof hjem igen, og derefter sender jeg pakkerne ud til jer. Så I kan regne med selv at kunne komme i gang med projekterne med strygestof i midten af næste uge:-)

5 kommentarer:

 1. anna, du er simpelthen for dygtig...og Lara for heldig:)

  SvarSlet
 2. De er godt nok flotte.
  Glæder mig til at modtage stygestoffet :)

  SvarSlet
 3. Hey Anna - de er bare så fine. Bliver nødt til at købe noget strygestof....
  I øvrigt - sikke flot jule-header på din blog, du er bare for sej :o)

  SvarSlet
 4. Hold op, hvor er de flotte :)

  Jeg glæder mig også til at strygestoffet lander hos mig... Ind til da er der jo masser af inspiration at hente hos dig!

  SvarSlet
 5. Jeg er helt vild med dine bukser.

  Hvordan laver du de der lommer, har os se på nogle af de andre bukser du har lavet, hvor lommerne er noget helt andet stof.

  Hvilken skablon/mønster bruger du? :)

  Kh Sabrina

  SvarSlet