søndag den 11. december 2011

Juletræsfældning

Søndag formiddag brugte vi på juletræsfældning i den skønne natur i udkanten af Århus.
Vi måtte to steder hen, før vi fandt det træ, vi gerne ville have - det første sted var for dyrt, og træerne var for brede til vores lille stue. Men det lykkedes os at finde et træ, som vi var tilfredse med.
Træet kom med hjem, og om eftermiddagen pyntede Lara og jeg træet, mens Jonas lavede æbleskiver.
Jeg fandt også billederne fra sidste års juletræsfældning frem, for der så det helt anderledes ud:
 Det er fascinerende, hvor forskelligt vejret kan være år for år. Sidste år var det mere romantisk at tage på juletræsfældnings-tur, men godt nok også mere besværligt!

6 kommentarer:

 1. Et godt træ, som I kan leve med en uge eller to, netop fordi det er slankt - og elegant.

  SvarSlet
 2. Juletræsfældning er bare så hyggeligt :) Men ja der er noget forskel i vejret. Der måtte nu gerne have været lidt mere sne i år :)

  SvarSlet
 3. Jeg savner nu sneen i år. Det gør det bare lidt mere magisk. -Er du forresten på facebook? Vil gerne lige invitere dig til noget, så send mig en anmodning hvis du er :)

  SvarSlet
 4. Tak for jeres kommentarer:-)

  Julia: Nej, jeg har desværre ingen facebook-profil - som den eneste i verden, vel? Du må meget gerne sende noget til min mail.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare superhyggeligt ud! Jeg nyder SÅ meget at følge med hos dig her i december og se alt dit skønne jukepynt, men det bliver kun til hurtige kig imellem alle gøremålene i forbindelse med jul og flytning og ikke altid en kommentar :)

  Har i øvrigt linket til dig i dagens blogindlæg.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Det er meget tilfredsstillende å hugge sitt eget juletre, det har vi også som tradisjon. Men i år er jeg slett ikke sikker, kanskje vi må kjøpe.

  Det første jeg legger merke til, er at din Lara bruker Reimatec dress, som mine barn fortsatt gjør!

  klem

  SvarSlet