søndag den 18. december 2011

Jul i Den Gamle ByI lørdags tog Jonas, Lara og jeg i Den Gamle By; Århus' absolut bedste museum i juletiden. For os er det efterhånden blevet en vigtig juletradition, og trods det, at der er rigtig mange mennesker, plejer vi at have en rar og hyggelig dag sammen. 

Med min store interesse for  julepynt og julens historie er det selvfølgelig et "must" at kigge forbi. Men for børn er der også masser at hente. Lara var meget fascineret af stemningen og af udstillingerne, som ofte er ret børnevenlige. Vi voksne nyder stemningen på torvet ved boderne og de smukke juletræer i husene, som er pyntet efter tidens trend. Via disse juletræer fortælles julens historie fra dens spæde start i 1600-tallet til midt i 1900-tallet. 

Og til alle jer Bjørn Wiinblad fans: Den Gamle By bugner af smukke plakater og kort fra denne kunstners hånd. Jeg fik et par kort med hjem, som måske skal op på væggen.

Hvis I endnu ikke har nået at slå et smut forbi, så er der også åbent mellem jul og nytår. 

5 kommentarer:

 1. åh det gad jeg godt, hvor ser det bare hyggeligt ud :D Men jeg kommer vidst ikke til Århus i nær fremtid.

  SvarSlet
 2. ÅÅÅÅHHH..... jeg elsker også den gamle by og julen
  og sikke nogle skønne billerder i har med hjem ;O)
  Glædelig jul

  SvarSlet
 3. Dejligt!! Jeg er også fan af den gamle by i julen, men kan let få stress over alle de mennesker :( Men hyggeligt er det da, det har du ret i!

  SvarSlet
 4. Hvor er I søde...? Jeg glæder mig til at vi ses igen :)
  Kh Line

  SvarSlet
 5. Eiiii det ser hyggeligt ud!! Hils dem begge to. Og nyd nu juleferien rigtig, rigtig meget! KH Maria

  SvarSlet