onsdag den 21. december 2011

Husflid
I dag er vi hjemvendt efter en tre-dages københavnertur. Hovedformålet med turen var to barselsbesøg, men der blev også tid til en god omgang jule-shopping. Mit store ønske var at komme forbi butikken Husflid, som ligger på Østerbro. Butikken har jeg aldrig før besøgt, men hørt meget om gennem andre bloggere.

Og det var bestemt ingen skuffelse. Husflid er et sandt eldorado for kreative sjæle - især hvis man har hang til retromaterialer. Butikken bugner af retrostoffer, retroknapper, retrobånd og retrotapeter samt lækkert garn og hobbymaterialer i lange baner. Her er også alternativ julepynt, julepyntsmaterialer, tøjdyr, vattæpper og vintagemønstre. Ja, billederne taler vist for sig selv. Jeg fik en god omgang stoffer med hjem, som jeg viser frem ved lejlighed. 

9 kommentarer:

 1. Ja, det er en fantastisk butik! Jeg er vild med at selve værkstedet ikke er gemt væk, men at man kan se alle de kreative sysler, der er i gang!

  SvarSlet
 2. Det er den skønneste butik, og jeg bor lige om hjørnet. farligt farligt siger jeg bare...:-) Er sikker på at du fik lækkerier med hjem.
  Kh V

  SvarSlet
 3. Jeg er jo en af dem som er så heldig at bå LIGE VED SIDEN AF butikken ;O) Jeg kommer der nærmest dagligt, blot for at snuse og mærke fornemmelsen af at være lille og gå på "fritter" ha ha, selvom det jo er mange år siden, kan jeg stadig skabe følelsen der. Husk - hvis du nogenside har brug for noget derfra, kan du bare skrive - jeg har sendt til andre før og gør det gerne igen ;O)

  Kærlig hilsen Betine

  SvarSlet
 4. Ja, det er en skøn butik - godt at muligheden endelig bød sig for et besøg. God jul skal lyde herfra ;)

  SvarSlet
 5. Det er bare sådan en lækker butik. Der kan man altid finde noget, om ikke andet så inspiration :)

  SvarSlet
 6. Ja, det er virkelig slaraffenland. Elsker at der er så "upoleret". At tingene ikke er sat op på en retrohip måde. Jeg glæder mig til mit næste besøg.

  SvarSlet
 7. Suk, hvor er der bare mange fine ting på de billeder - den må jeg da opleve live en dag - men indtil da glæder jeg mig til at se, hvad du fik med hjem :-)

  SvarSlet
 8. Årh mand, jeg vil snart til København!!

  SvarSlet
 9. Var der i sommer - og det er så fantastisk - en butik man bliver fattig af!
  Solhilsner Stine

  SvarSlet