tirsdag den 27. december 2011

Hjertebukser

I juledagene har jeg fået syet disse bukser med hjerter færdige. De er syet af mørkebrunt babyfløjl, rødt skråbånd og hjerter af strygestof. Lidt julet, ikke? :-)
Bukserne er syet med snyde-gylp og knap - det giver en ekstra detalje til bukserne. Det er ikke svært at sy en snyde-gylp, og fremgangsmåden viser jeg snarest i en diy. 

Mønstret er dette her i en str 92, som Lara efterhånden er - i hvert fald i længden. Jeg er stadig ikke helt tilfreds med pasformen (synes de er for baggy), men tænker, at det vil hjælpe at tage en eller to numre mindre til hende - og så bare forlænge benene. 

7 kommentarer:

 1. Og så står hun der og strutter mave. Hvor sødt.

  Jeg skal altså snart have fat i noget stof, så jeg kan få afprøvet de strygestof. Havde satset på en Århustur til Stof2000 i dag, men den blev aflyst. Må se om det kan blive MEGET snart så.

  SvarSlet
 2. Jeg må være uenig med dig - synes ikke de er for baggy! Jeg synes de er meget fede - og lige tilpas baggy. Og det er så fint med det strygestof!
  Og tak for julehilsnen!
  Solhilsner
  stine

  SvarSlet
 3. Hej Anna!
  De er rigtig flotte, elsker brun fløjl! Og snydegylpen er en super detalje, jeg er altid sprunget over den, men tror den skal prøves næste gang :)
  Du er forøvrigt med i det nye symagasin, der er et tip om din skønne blog, men måske ved du det allerede. Jeg tænkte bare at du ikke skulle gå glip af 5 min fame ;)
  Godt nytår :)

  SvarSlet
 4. De er super fine! Men kan godt følge dig. De er lidt for baggy. Er oftest tilfreds med at min 3-årlige ææææælsker legins. De er jo nemt stramme ;) Har nemlig også ' små' piger. Er Lara lille - altså sådan at det blir påpeget? Og fulgt? Jeg har små helt almindelige piger, men kan godt blive træt af det fokus der er på deres højde og drøjde - som åbenbart ikke er helt høj nok.... Blev derfor list nysgerrig, da du ofte nævner hun er lille og ikke svarende til alm tøjstørrelse - som jeg nu oftest mener er skæv. Kh. Svm

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer!

  Henny: Det lyder som en god ide at få taget hul på strygestoffet - det er nemt at arbejde med, og resultatet kan ligne en million!

  Stine: Det er jo smag og behag, heldigvis er vi ikke ens:-) Jeg synes ofte baggy bliver for posede på lara og at hun helt forsvinder i tøjet.

  Mette: Tusind tak for informationen, det må jeg ha tjekket ud!

  Svm: ja, Lara er mindre end gennemsnittet - men hun har fulgt sin vækstkurve fint, så der er iflg vores læge ikke grund til bekymring. Jeg har dog tidligere været ret bekymret, men er begyndt at være mere rolig, for hun spiser fint og trives. Hun er bare ikke helt så stor som så mange andre på hendes alder. Heldigvis får vi ikke så mange kommentarer, andet end at hun er en fin, lille pige - altså ment positivt. Jeg har venner, hvis børn lider af det modsatte problem - de er for store/tykke - og det er jeg lettet over, at jeg ikke skal slås med.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 6. Vilka fina byxor!! Jag blir verkligen inspirerad att sy något liknande jag med!

  SvarSlet
 7. Så flotte bukser, med hjerter. Ha en fortsatt god romjul

  SvarSlet