mandag den 5. december 2011

Harlekin-kjole i 50'er snit - til salg

Endnu en 50'er børnekjole har set dagens lys - og denne bliver vist den sidste inden jul.

Kjolen har længe rumsteret i min hoved - og til sidst måtte jeg bare tage mig tid til at sy den. Stoffet synes jeg er helt fantastisk - sort og hvidt harlekinsternet bomuldsstof. Der er lidt Alice in Wonderland over den, ikke?  

Jeg er vild med stoffets kontrast og har forsøgt at føre kontrasten videre ved at vælge hvide knapper og hvidt satinbånd, men sort skråbånd.

Kjolen er en str. 98-104 og for stor til Lara, som er en str. 92 (læg mærke til, at skuldersømmene sidder helt ude på armene af hende:-)) Da den kan spændes godt ind i livet, er der dog lang levetid i den. 

Målene er:

Længde fra nakke og ned: 55 cm
Ærmer: 18 cm i omkreds
Talje: 60 cm i omkreds Kjolen sælges for 400 kr eksklusiv porto, som er 21 kr.

Hvis du er interesseret, så skriv en mail til akjoensson@hotmail.com

Update: Kjolen er nu solgt.

21 kommentarer:

 1. Wauw hvor er den fiin!!
  Jeg har ikke nogle børn, men hold da op! :o
  Og så sælger du den endda meget billigt....

  Mvh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Den er vel nok flot, synd den er for stor til din smukke datter

  SvarSlet
 3. Laver du disse kjoler i voksenstørrelse?

  Og ved du om man kan få mønster til det et sted?

  SvarSlet
 4. Fantastisk stof - og kjole:-) Og sikke en masse flot julepynt, du har. Håber I nyder julen alle 3. Knus Maria

  SvarSlet
 5. Ása og Julie: Tusind tak for jeres søde kommentarer!

  Lydert: Det er meningen, den skal være for stor:-) - den er syet med øje for salg. Hvis ikke den bliver solgt, skal hun nok vokse, så hun kan passe den:-)

  Sommerfugl: Nej, desværre laver jeg dem ikke i voksenstørrelse - i såfald kun til mig selv. Jeg finder mine 50'er mønstre på etsy.com og i de netbutikker, jeg har listet i højre side af min blog.

  KH
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan man evt købe en kopi af mønsteret til lige præcis denne kjole?:-) eller kan du overtales til at smide et link. Har kigget lidt rundt og kan ikke lige umiddelbart finde denne model...;-(

   Slet
 6. Havde jeg en datter, havde jeg købt kjolen lige på stedet. Den er så utrolig smuk!
  Men desværre er jeg ikke "ejer" af nogle børn...

  Men må sige det virkelig er et flot stykke arbejde, den er så sød!

  Kh Julie

  SvarSlet
 7. Åhhhh... Hvor er den fin!
  Så lækker..:)
  Jeg må vist liste mig til at måle Karoline - hun er desværre hoppet i seng - måske den skulle være hendes...;)
  Forresten tak fordi du skrev det med dit hjertestof - jeg var dog heldig at få fingre et pudebetræk på eBay i en samlet handel, så indtil videre er det nok;)
  KH Anne

  SvarSlet
 8. Så lækker!! Desværre vil hverken drengen på 13 eller ham på 2 gå med den...jeg vil gerne, men tænker at målene ikke lige er str. 40...Håber du får den solgt. Den er skøn
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 9. Anna, du er simpelthen nødt til at lade dig overtale til at sy en til mig, i voksenstørrelse! Jeg kan ikke leve uden, og det vil du vel ikke have på samvittigheden ;) Pretty please?! Og kigger du mon snart forbi butikken, forresten?

  SvarSlet
 10. Maria: Tusind tak:-) Ja, vi har formået at skaffe lidt julestemning herhjemme - og der er efterhånden også pyntet op. Håber også du kan finde julestemningen frem:-)

  Julie Søndergård: Tak for de søde ord:-)

  Anne: helt i orden - jeg skal nok få solgt Graziela stoffet, det er jo eftertragtet:-)

  Stine: Nej, det går nok ikke at putte drenge i en sådan sag - men du kan jo prøve;-)

  Komadyret: Tak!

  Julia: Tak for roserne. jamen, du kan jo sy sådan en sag selv?;-) Og da endnu bedre end mig - du er jo for hulan uddannet inden for faget, så se så at komme i gang!:-) Ja, jeg kommer helt bestemt snart forbi - med stof og for at købe mig fattig i dine cupcake-sager:-)

  Kh Anna

  SvarSlet
 11. nøj hvor er den bare skøn :)
  Tænker også at sådan en må da laves i voksen størrelse :)
  KH Micha

  SvarSlet
 12. Hvor er den fin. Det kan du bare det der! kh Tina

  SvarSlet
 13. Ejh hvor er den smuk!! Min datter er kun i en str 80-86, så det varer lidt før vi kan bruge noget i den størrelse:-)

  Bliver nødt til også at kommentere den smukke model - hvor er hun bare dgtig til at få taget billeder:-)

  Er også vild med fritidssættet du nu også har syet til din venindes dreng. Det du har syet til din datter i pink er bare alt for lækkert!! Hvis du på et tidspunkt får overskud til at lave det på bestillinger, så skriv det endelig på bloggen så jeg kan bestille et;-)

  Kh Michelle.

  SvarSlet
 14. Den er SINDSYGT flot!!!!!!

  SvarSlet
 15. Hvilken fin kjole du har syet - stoffet er helt og aldeles fantastik!

  SvarSlet
 16. Åh NEEEEEEJ. Jeg kan næsten ikke bære, at jeg kom for sent til denne kjole også. Sidder lige pt og slår mig oveni hovedet fordi jeg er SÅ ærgelig over det!! Den er absolut PRAGTFULD jo, så lad mig endelig vide, hvis du kunne overtales til at sy endnu en på bestilling (eller en a la denne her bare). Mine penge sidder meget løst på mig, når det kommer til disse pragtfulde kjoler fra din hånd ;o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet
 17. Wow vilken underbar klänning! Otroligt fin!!

  SvarSlet
 18. SHIT du er dygtig med en symaskine, altså :-)!

  SvarSlet