torsdag den 15. december 2011

De tre første patchwork-babytæpper

De tre første patchwork-babytæpper er nu færdige. Jeg når vist ikke at sy flere inden jul, så derfor får I billederne nu. 
Alle tre er syet af fortrinsvis vintage stoffer. Som mellemfoer har jeg brugt fleece, så tæpperne er tykke og dejligt varme. Alle lagene er quiltet sammen og til sidst kantet med skråbånd. De måler ca. 72 x 102 cm - dvs lidt større end en babydyne. 

Det første babytæppe er i farverne brun og grøn: 


Bagsiden er mørkebrunt jersey med små hvide skyer. 

Det andet babytæppe er orange, gul og turkis:

Det blå stof med elefanter er ikke vintage, men passede godt ind. Bagsiden er super blødt isoli i en turkis farve. 

Det tredje babytæppe er i farverne gul, brun og orange:Blafrestoffet med de brune elefanter og det prikkede stof er ikke vintage. Bagsiden er blød flonel og er ren retro - det er skønt, ikke?

Det ene tæppe skal være en barselsgave til et vennepar - de får lov til at vælge mellem alle tre. De to andre bliver sat til salg her på bloggen, regner jeg med.

Hvilket tæppe mon du synes er pænest?

17 kommentarer:

 1. Skønne tæpper! Jeg er mest vild med det turkis, brune og orange tæppe :) Farverne er skønne sammen og jeg kan godt lide det lidt skakternede udtryk.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Jeg er helt vild med det gule :)

  SvarSlet
 3. Jeg er vild med det første og sidste - synes det er svært at vælge mellem de to.

  SvarSlet
 4. De var superfine alle tre - du har så mange fine stoffer og er flink til å sette sammen fargene og mønstrene! Min favoritt er helt klart det nydelige brune/gule/orange :-)

  SvarSlet
 5. Skønne skønne tæpper. I sær det første er jeg ret vild med.

  SvarSlet
 6. Det sidste tæppe er klart min favorit. Ren retro og det er jo fantastisk :-). Flot arbejde!

  SvarSlet
 7. Åh det BRUNE er dejligt!!! Jeg må simpelthen igang med at producere en baby mere så jeg har en god undskyldning for at skaffe mig et af dine babytæpper :)

  SvarSlet
 8. Hold op hvor nogle smukke tæpper!

  SvarSlet
 9. Otroligt fina allihop! Verkligen fint med kantbandet runt kanten.

  Det oranga och turkosa är no gmin absoluta favorit bland de tre.

  SvarSlet
 10. Uh, det er svært at vælge, for jeg kan både lide det grønne/brune og det gule, men jeg vælger det sidste, da jeg er vild med Blafre elefanterne, som jeg har i røde ;-)

  SvarSlet
 11. Hvor er de bare søde!

  Jeg håber du stadigvæk syr dem, når jeg engang får børn :) SÅ er jeg nemlig klar til at købe et :)

  SvarSlet
 12. Åh, de er virkelig skønne! Min favorit er helt klart det nederste - er bare vild med kombinationen af brun, gul og orange for tiden :)

  SvarSlet
 13. Ih hvor er de skønne. Send mig gerne en mail når de kommer til salg - er gravid og må da eje et af de tæpper. Er helt vild med det sidste så håber ikke de vælger det:o) trinehecht@gmail.com

  Med venlig hilsen Trine Hecht

  SvarSlet
 14. Brun, gul og orange er min all time favorit farvecombi og også min favorit her!
  Skønne tæpper er de nu alle;0)

  SvarSlet
 15. Vildt flotte tæpper - sikke et arbejde! Jeg er mest til de 2 første - kom helt i tvivl, da jeg skulle vælge og kørte cursoren hurtigt op og ned. Så skete der det mærkelige, at stoffet med skyerne - altså bagsiden på det turkise tæppe, virkede til at bevæge sig, når jeg kørte ned ad siden - rent synsbedrag, men rigtigt sjovt. Prøv det....

  SvarSlet
 16. Jeg synes også det sidste (gule) er flottest... Er bagsiden på den retrostof eller er det noget, der kan købes et sted endnu? Er helt vild med det ;)

  SvarSlet
 17. Det gule og brune frotte stof på sidste tæppe er retrostof.

  Kh
  Anna

  SvarSlet