søndag den 25. december 2011

Børneforklæder med ugle-applikation
Mine to niecer og min nevø har ønsket sig forklæder i julegave. Derfor har jeg syet disse tre forklæder (str 2, 4 og 6 år) i pangfarver og med ugle-applikation. Jeg er egentlig lidt træt af ugler, men synes alligevel, resultatet er blevet godt. 

For en god ordens skyld skal det siges, at jeg ikke selv har designet ugle-mønstret. Det stammer fra en pædagog i Laras børnehave. Børnene brugte det til at lave ugler i karton, og jeg var så heldig at få lov til at tegne det af. Pædagogen arbejder desværre ikke mere i børnehaven, men som jeg forstod det, var det hende, der havde designet det.

Der kommer en DIY på børneforklæder med applikation inden længe - de er nemme og hurtige at sy.

9 kommentarer:

 1. Åh Anna de er bare blevet så fine og en DIY ville være perfekt, forklæde til Filippa er nemmelig på min to do liste.

  SvarSlet
 2. Det er sørme et af de fineste uglemotiver jeg har set - og jeg er altså også noget "ugle-mættet". Håber de blev glade for de fine forklæder. :)

  SvarSlet
 3. De er virkelig skønne! godt nok har uglerne været der længe, men jeg er altså ikke helt træt af dem endnu, og det er dine forklæder også et bevis for :)

  SvarSlet
 4. Glædelig jul Anna
  Tusind tak for din DIY på piping-bånd, jeg har love-linket fra min blog.
  KH Mia

  SvarSlet
 5. Så flotte forklæder med ugler på- skikkelig fargekick :-)

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine forklæder! Er nybegynder udi syning, men måske kan jeg forsøge mig med sådan et når du poster en diy :)

  SvarSlet
 7. Tak for jeres søde kommentarer. DIYen kommer hurtigst muligt - skal lige finde tiden til at lave den færdig:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 8. Fede farver. Så får man da lyst til at have forklæder på.
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
 9. Hej Anna.. Sikke fine de er!! Jeg har ventet på en DIY liiiige siden du lagde dem ind :) men måske jeg selv har regnet det ud.. -Dog ville det være perfekt hvis du måske kunne give mig målene ? -skal lave til 2årig og til 4 årig!! :) på forhånd tusind tak...

  Mange kram Ninett <3

  SvarSlet