torsdag den 8. december 2011

8. december - antik julekrybbe

Disse antikke julekrybbefigurer er lavet af et papmachelignende materiale. Nogle af figurerne er i dårlig stand, og jeg mangler også en del af dem. Fx er der kun 2 vise mænd, kun 1 hyrde og ingen får. Alligevel er jeg rigtig glad for min lille samling. Jeg synes, at der er sjæl i dem, og jeg kan ikke lade være med at tænke på hvilke stuer, de har stået i gennem årene. Alderen er jeg ikke helt sikker på, men jeg tænker, at de er fra slutningen af 1800-tallet/starten af 1900-tallet. De har helt sikkert oplevet mange jule.

4 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en fantasisk julekrybbe du har. Jeg kan godt forstå, at du er glad for den.

  SvarSlet
 2. Den er virkelig flot. Der er noget mere stil over din, end den julekrybbe mine unger har fra playmobil :-) Kh M
  P.S. Finder lige ud af det med buksemønstret...

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare smuk.
  Den ville jeg også være glad ved.

  Ha´en dejlig aften.

  Knus Susi

  SvarSlet
 4. Åh SUK det er smukt. Det er da en sand perle.
  Kh Charlotte.

  SvarSlet