fredag den 2. december 2011

2. december - topengelDen lille engel er egentlig beregnet til toppen af juletræet. Tidligere var det meget normalt at sætte engle i toppen af juletræet i stedet for stjernen, som de fleste bruger i dag. Hun er lavet af papmaché og er hul indvendig.

Jeg ved ikke så meget om hende, ej heller ikke hvor gammel hun er - men jeg skyder på, at hun er amerikansk og fra 1950'erne. Hos mig har hun endnu ikke været i toppen af træet, men har derimod pyntet på kommoden julen over.  

4 kommentarer:

 1. Hvor er hun smuk, tror hun pynter fint her til jul :-)

  SvarSlet
 2. Sikken dejlig blog. Lige min stil, så jeg slænger mig lige på som fast læser:-)
  Jeg er vild med billederne af alle dine smukke julekugler.
  Knus fra Kate

  SvarSlet
 3. Frk Munk: Ja, hun er altså super fin!

  Kate: Velkommen til, dejligt du synes om min blog.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 4. Åh hun er fin. Elsker allerede denne her julekalender. Din julesamling er fantastisk jo :o)
  Kh Charlotte.

  SvarSlet