søndag den 18. december 2011

18. december - fluesvampe i glasDisse skønne gamle fluesvampe i glas har jeg en femten stykker af. Udover, at deres røde farve lyser op på træet, er de også gode, fordi de går opad - modsat det meste pynt, som jo hænger nedad. 
Alderen på dem varierer, da disse er blevet produceret fra starten af 1900-tallet til efter 1960. 

3 kommentarer:

 1. De er så skønne! Samlingen herhjemme tæller tre af dem og det er noget af det pynt jeg holder mest af :) Og netop det med at have noget pynt ovenpå grenene har jeg meget i tankerne, når jeg ser på julepynt - det har vi ikke nok af :)

  Flasher nok lidt mere pynt fra træet herhjemme på bloggen i eftermiddag.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Hvor er de smukke. Jeg har aldrig set dem før, men elsker bare svampepynt, så dem må jeg holde øje med.

  SvarSlet
 3. De er sjove :) Det er for det meste fugle man ser, når det er pynt oven på grenen :D

  SvarSlet