torsdag den 15. december 2011

15. december - juletræsfod


Denne fine juletræsfod støbt i jern er - så vidt jeg ved - fra starten af 1900-tallet. Den er så stor, så den godt kan bruges til et normalt juletræ. Mange af de gamle støbejerns-juletræsfødder er ret små, da det var mere normalt med et træ på bordet end et på gulvet.
Når den ikke er i brug som juletræs-holder, er den dørstopper - det egner den sig også perfekt til:-)

4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin med stjerner og engle! Sådan en har jeg aldrig set før :)

  Jeg ville gerne finde en af de der gamle i mørkegrønt glas til vores juletræ, men indtil videre har jeg kun fundet små af dem :S

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Mundlam! Ville ønske den var min. Har aldrig set noget lingende før... smuk smuk smuk!

  SvarSlet
 3. Underbara täcken. Det orange-blå ger mig verkligen lust att sätta saxen i tygerna här hemma...

  SvarSlet
 4. Jeg sidder og googler juletræsfødder, for jeg har fundet en støbejerns juletræsfod nede allerbagest i min svigerfars skur. Din er meget flot. Tror vores nyfundne fod bliver ligeså flot når den bliver renset :D Er simpelthen så glad over fundet.

  SvarSlet