tirsdag den 13. december 2011

13. december - koglenisser fra det gamle VesttysklandDisse fem koglenisser er fra det gamle Vesttyskland - jeg tænker de er fra 60'erne eller 70'erne. De er super fine, synes jeg - meget detaljerede trods deres lille størrelse. Hvis nogen kender til deres historie, vil jeg rigtig gerne vide mere om dem.

5 kommentarer:

 1. Jeg kender desværre ikke nissernes historie, men hvor er de skønne. Jeg nyder virkelig din julepyntsjulekalender, du har så mange fine ting.
  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne! Jeg fandt nogle lignende ude hos min mor i weekenden, som er fra min Morfar's bagerbutik. De er dog ikke lavet af kogler, nærmere af halve tennisbolde. Men stilen er lidt den samme, og jeg tænker de er lavet på en tid "hvor man tager hvad man haver"?!

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde. Jeg kan tydeligt se at de er tyske. Ikke fordi jeg nogensinde har stødt på lige præcis sådan nogle koglenisser, men alligevel ser de bare meget velkendte ud :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 4. De var veldige fine, og skikkelig sjarmerende! Morsomt å ha slik gammel julepynt, som er forseggjort. Dessverre vet jeg ingenting om dem, men jeg likte dem kjempegodt.

  SvarSlet