mandag den 12. december 2011

12. december - min første samling


Dette er min første samling antik julepynt, og derfor har den særlig betydning for mig. Jeg "vandt" den i en auktion på ebay.com og har lykkeligt glemt, hvad jeg måtte slippe for den. Men min blev den - og frem kom den også, uden at nogle af det skrøbelige glas gik i stykker.

Glastingene har forskellig alder og værdi. Kanden er særlig værdifuld. Den aflange tingest er en paraply og højst sandsynligt fra Victoriatiden - dvs. slutningen af 1800-tallet. Den lille julemand har også en del år på bagen. 
Denne samling hænger altid på de øverste grene på juletræet - i øjenhøjde med mig og langt væk fra små fingre! 

5 kommentarer:

 1. Hi! I love those nice balls! Welcome to my Christmas blog, I have some old balls too.
  http://romulyylinjoulukuu.blogspot.com/ Best regards, Riitta Sinikka.

  SvarSlet
 2. Nyyydelig pynt :-)

  Jeg hadde også en sånn eske med (arvet) julepynt :-)
  men ett år var den borte fra loftet ...
  Jeg håper stadig at den dukker opp igjen .

  SvarSlet
 3. Wow det er godt nok en imponerende samling! Prisen er jo underordnet, når bare man kan blive ved med at glædes over dem :)

  Karen

  SvarSlet
 4. Tak for jeres søde kommentarer:-)

  Ja, prisen snakker vi ikke om:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet