fredag den 18. november 2011

Spencer i retrostil - til salg

Jeg har ryddet op i mine børnetøjskreationer og fundet denne, som er syet for efterhånden længe siden, men som Lara aldrig nåede at komme i:
Spenceren er syet i mørkebrunt babyfløjl, foret med orange bomuld og kantet med gul kantbånd. Foran er påsyet en hæklet lomme. Og knapperne sætter prikket over i'et, synes jeg. De fås desværre ikke mere. Gul, brun og orange - lige mine farver! Det er rendyrket retro;-)

Spenceren er syet efter Elisabeth Gynthers mønster uden tilretninger. Det er en str. 1-1½ år.
Målene er:

Fra ærmegab til ærmegab: 31 cm
Fra nakke og ned: 50 cm

Det er en bred model.

Pris for denne er 150 kr plus porto 21 kr.
Skriv en mail til mig, hvis du er interesseret:-)


Update: Spenceren er nu solgt.

4 kommentarer:

 1. I hvor er den fin, lige min smag. jeg har også liget købt brun fløjl til bukser, måske jeg skulle overveje ideen med orange foer det ser rigtig fint ud. Hvem der bare havde de knapper de pynter da helt vild.

  SvarSlet
 2. Det er da ikke synd for en dreng at blive puttet i så fin en kjole, vel!? ;)

  SvarSlet
 3. Ih, hvor er den altså fin. Jeg har netop købt en dejlig gammel udgave af bogen og hvor bliver jeg inspireret af din udgave.
  Super fin ide med en lille hæklet feature :)

  SvarSlet
 4. Sandie Bille Larsen29. november 2011 kl. 14.40

  Ih, man kan bruge timer på din blog. Jeg er lige begyndt at interessere mig for det mere hjemmelavede genbrug der er indenfor retro, og ville ønse jeg kunne betjene en symaskine, så jeg kunne blive medlem af "klubben". I er mange kreative mennesker derude, som laver smukke retro ting...

  I stedet har jeg startet en facebookside, som du skal være velkommen til at benytte til salg af dine smukke retro-kreationer og dit stof mm. Måske du kunne finde nogen, der havde noget stof, du gerne ville bytte med?

  Siden hedder Retro Salg og Køb:
  http://facebook.com/RetroSalgKob

  Håber vi ses derinde.

  SvarSlet