mandag den 28. november 2011

Retrostof til salg


Jeg har sat lidt mere af mit retrostof til salg. Bl.a. Graziela hjertestof - til priser, der er mere fornuftige end Trendsales. 

Klik her, hvis du er interesseret - og skriv derefter en mail til mig på akjoensson@hotmail.com, hvis du gerne vil købe noget. Det er som sædvanligt først til mølle, og jeg tager derfor forbehold for udsolgte stoffer.

3 kommentarer:

 1. Du har jo såå mange flotte stoffer! Hvor i alle dager er det du finner så mye flott? Jeg har fått beordret en kjøpestopp på stoffer nå av mannen, men kanskje jeg kjøper av deg en senere gang:-)

  God mandagskveld til deg!

  SvarSlet
 2. Hej Joni

  Tak for det. Jeg finder dem rundt omkring; nogle gange er jeg heldig, andre gange må jeg betale meget for dem. Kender godt det med købestop på stoffer - jeg prøver at holde igen hver måned, men nej hvor er det svært!:-)

  Også god mandagsaften til dig.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Man skal dæleme være hurtigt hvis man skal ha noget af dit stof ;)

  SvarSlet