torsdag den 24. november 2011

Mit yndlings-Grazielastof - nu til salg


For omkring 3 uger siden var jeg så heldig at få fingrene i et større stykke af dette smukke Graziela stof. Det er mit yndlings-Graziela-print, og glæden var derfor stor, da det blev mit. Men ak ak - jeg måtte en nervepirrende tid igennem, da stoffet blev væk i posten. Igår ankom det så. Det viste sig, at det har ligget i Københavns lufthavn siden 9. november. Er det her, at man skal sige "typisk Post Danmark"? 

Jeg ved endnu ikke helt, hvad jeg skal bruge stoffet til - måske sengetøj. Men da jeg nu har mere, end jer behøver, har jeg sat et stykke til salg på Trendsales - du kan se det her.

Hvad synes du - er det ikke bare smukt? Og hvorfor hulen genoptrykker man ikke sådanne prints?

6 kommentarer:

 1. Hej Anna

  Jo det er rigtig skønt :-) Jeg har dog været i tvivl om det er Graziela? Jeg har ikke kunne finde noget, hvor der står Graziela på? Gør der det på dit stykke? Det andet, der ligner, hvor pigen i sengen ses fra siden, har i hvert fald Graziela skrevet på stoffet med jævne mellemrum. Men meget smukt og sødt er det :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette

  Det kan godt være, at det ikke er Graziela - nu bliver jeg da også i tvivl, for nej, det står ikke på stoffet! Men det bliver altid solgt under navnet Graziela - ?

  Anyway - jeg er vildere med dette print end pigen, der ses fra siden.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Hej Anna

  Ja - jeg er helt enig - det er så fint :-) Var bare nysgerrig og mange af de sødeste østtyske børneprint er jo heller ikke Graziela, selvom de bruger betegnelsen på eBay og andre steder. Jeg tror det i den sammenhæng dækker over en stil og bruges for at blive fundet i søgningerne.

  Jeg glæder mig til at se, hvad du skal lave med det :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Synes det ville passe så super flot til sengetøj - skidt med hvem der har lavet det - det er skønt!! Glæder mig til at se hvor din kreativitet fører dig hen...

  SvarSlet
 5. Hej,

  Kan se at at der er et junior af dette fantastiske sæt til salg på ebay.de (auktionen slutter i dag, link herunder) hvis det har interesse? Kh Winnie

  http://www.ebay.de/itm/2-tlg-Herz-Bettwasche-Kinderbettwasche-70er-Vintage-70s-Kinder-Graziela-Fabric-/280982380879?pt=Design_Stil&hash=item416bdae14f

  SvarSlet