tirsdag den 8. november 2011

Julemåneden på LaRaLiL-bloggen


Nu er der efterhånden gået jul i Blogland. I dag har Mirjam vist årets fine vintage-julekugle-indkøb frem (se her ), og hos Bare Wunderbar vises de antikke sager også frem (se her ) - så så må jeg vel også godt tage hul på noget af det, jeg glæder mig allermest til - nemlig at flashe min samling af antik julepynt?

Ja, jeg ved godt, at vi kun skriver d. 8. november, og jeg har prøvet at holde igen og trække den så længe, jeg kan. Men at samle på antik julepynt er altså min store interesse - på det punkt (også det) er jeg vist ret nørdet.

I december måned vil jeg derfor hver dag vise et stykke antik julepynt frem og fortælle dets historie (hvis jeg altså kender den - antik julepynt kan være svært at fastsætte alder og oprindelse på). Ovenstående billede viser en lille del af de mest værdifulde stykker for mig. Jeg har meget meget mere - faktisk det der svarer til 6 flyttekasser ialt ... Ja, det er altså min store passion:-)

Og så har jeg også mange andre julede indlæg i tankerne. Hjemmelavet julepynt er et af mine punkter.

Derfor: Hvis du ikke bryder dig om jul, julepynt og alt hvad der følger med, skal du nok holde dig væk fra min blog i december måned. For først at vende tilbage i januar måned. Jeg undskylder og LOVER at være julefri i januar igen!

21 kommentarer:

 1. 6 flyttekasser?! Gisp ;-)

  Glæder mig til at se, hvad du har i gemmerne :-)

  SvarSlet
 2. Uhhh det glæder jeg mig HELT VILDT til:-)

  SvarSlet
 3. Det lyder helt igennem SKØNT - jeg vil glæde mig rigtig meget til både at se hvad du har i gemmerne, men også til at høre historierne bag:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 4. Det lyder helt igennem SKØNT - jeg vil glæde mig rigtig meget til både at se hvad du har i gemmerne, men også til at høre historierne bag:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hej Anna!
  Yes yes yes.. Det vil jeg glæde mig til :) Jeg er selv allerede i julestemning, hvilket er lidt træls, for så når det næsten at aftage inden julen faktisk kommer.. Suk! Men jeg trænger voldsomt til julepynt-inspiration så jeg kan ikke vente :)

  Mvh Kia

  SvarSlet
 6. hold da op noget smukt pynt du har dig der, det bringer mig mentalt tilbage til barndommen og mine bedsteforældres juleudsmykninger.

  jeg har arvet et stykke julepynt fra min mormor somhar æresplads på træet hvert år

  SvarSlet
 7. Uh hvor jeg glæder mig... Den er jeg helt klart med på... :))

  SvarSlet
 8. Jeg har en flyttekasse fyldt med gamle glaskugler, og syntes at det var meget! Men hold da fast nogle skatte der ligger i æsken... Hvor længe har du samlet?

  SvarSlet
 9. Ja, jag tänker i alla fall titta in även i december! Ska bli så spännande att få se allt ditt julpynt. :-)

  SvarSlet
 10. uhmmmm - det vil jeg glæde mig til smukke kvinde.. Man må godt jule nuuuu - dine herligheder skal der ikke bare smides i en kasse 11 måneder af årets 12!! Det ville læne sig op ad en forbrydelse faktisk.. En juleforbrydelse!!!

  SvarSlet
 11. Jeg glæder mig da bare til december - det bliver jo næsten som en blog-julekalender. Jeg vil glæder mig til at følge præsentationen af din samling!

  SvarSlet
 12. Dét vil jeg glæde mig til - altså hele december :)

  SvarSlet
 13. WOW, hele seks flyttekasser!! Så skal Karsten da ikke brokke sig over min ene flyttekasse+lidt ekstra. ;)

  Det bliver sjovt at se hvilke fine ting du har samlet sammen. :)

  SvarSlet
 14. Øhh skrev du 6 FLYTTE kasser, hold da op, det er passion der vil noget ;o)
  Vil IKKE lade være med at følge dig, elsker også "gammel jul" og har en lille bitte ( læs meget lille) smule med stor affektionsværdi for mig..

  Bring on the christmas LaRaLiL, glæder mig.

  SvarSlet
 15. Ihhh det glæder jeg mig helt vildt til at følge med i.

  Ser allerede meget lovende ud med den smukke kasse du viser frem her :-)

  SvarSlet
 16. Min samling er langt fra så stor som din, men den er der ;)

  Jeg glæder mig til at vise den og ikke mindre til at se din. Har på fornemmelsen at du har utroligt meget skønt i gemmerne! Allerede på billederne herover er der en del, som godt måtte bo hos mig ;)

  Synes at idéen om et stykke julepynt om dagen er rigtigt god - den tror jeg at jeg hopper på :) Er det ok?

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 17. Nauhh hvor det glæder mit lille julehjerte at læse det her indlæg(samt mange andre i blogland) Jeg har nemlig gået rundt i mange år efterhånden og troet at jeg var den eneste jultosse der fantes...men ok nej,gudskelov er vi mange :D:D:D og jeg kan da love dig for at jeg kigger forbi extra mange gange i desember,så du kan godt komme i gang for min skyld:) Glæder mig, glæder mig,glæder mig.........
  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 18. Det glæder jeg mig til. Jeg kommer da i hvert fald ikke til at holde mig væk, så skulle det ende med at blive af bare misundelse:D hi hi
  Bare gi´los - vi er klar! :D

  SvarSlet
 19. Kære alle sammen

  Tak for jeres dejlige kommentarer! Det er SKØNT at vide, at der er andre, der er lige så juletossede som mig!:-)

  Mirjam: Tag endelig ideen - jo flere, jo bedre (sjovere). Glæder mig meget til at se din samling.

  KH
  Anna

  SvarSlet