lørdag den 5. november 2011

Et forsøgJeg har fået fat i et stykke brunt strygestof, som industrien normalt bruger til tryk på t-shirts. Det har resulteret i ovenstående trøje, som er stærkt inspireret af det vidunderlige børnetøjsmærke Albababy. Men istedet for små elefanter er det brune hjerter, som er klippet ud af strygestoffet og strøget på. Stoffet, som trøjen er syet af, er fra Stof 2000 (er det ikke bare en lækker gul farve?) 

Jeg synes resultatet er blevet ret prof, og jeg kan se mange anvendelsesmuligheder i strygestoffet. Det kan give tøjet et enkelt og sejt finish - og gøre ensfarvet og ellers lidt kedeligt tøj spændende. Nu vil jeg se, om jeg kan skaffe mere af strygestoffet, og måske også i flere farver - og så skal kvaliteten afprøves - dvs. hvordan holdbarheden er efter vask og brug.    

17 kommentarer:

 1. Den er super fed, kan godt forstå du skal have lidt mere af det strygestof.
  Det lange ribkanter i brun er altså også ret lækkert til den gule!

  SvarSlet
 2. Hvor har du fundet det henne og kan man få det i andre farver?

  SvarSlet
 3. Den ser absolut prof ud.. det blir spændende at se hvordan det holder i vask osv... for hvis det holder til lidt af hvert, så er der da virkelig mange muligheder i det...:-) go fornøjelse!

  SvarSlet
 4. Altså.
  Sådan noget stryge stof er hermed blevet til 'Vilha' i mit hoved!
  Det kunne også godt hedde 'Gimmaj' - synes bare ikke det lyder så pænt :D)))

  Jeg ku' seføli oss bar' si' : Jeg Vilha Gimmaj!!!

  Hit!

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Det er blevet en virkelig fin bluse :o)

  SvarSlet
 7. Den er da bare for fin - og modellen er jo SKØN som altid:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Det ser godt ud og hvor er det en sød trøje ;)
  Måske for, at forlænge levetiden på stygestoffet, skal du vende vrangen ud, når du vasker og evt tørrer... Plejer i hvert fald, at hjælpe lidt :)

  SvarSlet
 9. Endnu en fin kreation fra din side af.Virkelig flot.

  SvarSlet
 10. Er helt vild med trøjen - men især med ideen om strygstof!! Jeg må på jagt...Måske deler du tips, hvis du finder et godt sted at købe?? Så mange spændende anvendelsesmuligheder!! Cool

  SvarSlet
 11. Tak for jeres kommentarer.

  Strygestoffet har jeg fået fat i via en bekendt, som bruger det i sin virksomhed - det kan så vidt jeg ved ikke købes privat, da det kun fås i store ruller, men han vil se om han ikke kan skaffe det til mig i mindre mængder og flere farver - og så tænker jeg, at jeg vil lave små pakker, som jeg kan sælge her på bloggen.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 12. Hvor er det fedt!
  Jeg er ret ny på sy-børnetøj-området, så kan jeg ikke få dig til at fortælle hvad det gule stof er for en type?

  SvarSlet
 13. Hej Lotte

  Det er jerseystof - og det er fra Stof 2000. Jersey og isoli bruger jeg først og fremmest til trøjer - der er stræk i, så det er super godt til formålet.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 14. Feeeeed gul trøje!! Elsker gul og brun sammen!!

  SvarSlet