mandag den 7. november 2011

Drengebukser med Blafre-stoffet
To dejlige piger i min omgangskreds venter sig drengebørn, som gerne skulle komme til verden engang i december måned. I weekenden fik jeg derfor syet et par drengebukser i str. 62. Bukserne er syet i en lækker isblå velour (er det ikke en smuk farve?) og kantet med mørkeblå rib. Jeg brugte noget af sommerens dyrt indkøbte Blafrestof til lommer. 

Jeg synes, det er svært at tage pæne billeder af velourbukser, da de er så "bulede" - men jeg håber, at du kan danne dig et indtryk af det færdige resultat alligevel!

7 kommentarer:

 1. Ej hvor er det fantastisk det blå blafrestof, tror jeg er forelsket;)

  SvarSlet
 2. Helt enig omkring velourstof - jeg synes, det mister megen farve og liv - noget af det, der gør, jeg vælger velour...men flotte er bukserne nu alligevel. Og blafrestoffet - det er fantastisk! Kan godt forstå, du var lidt lun på det, trods prisen...

  SvarSlet
 3. Såååååååå fine ;O)

  SvarSlet
 4. Lækre bukser! Og vildt lækre elefanter. Heldige veninder!

  SvarSlet
 5. Hold op hvor er de bare fine... VIldt misundelig... sådan nogle vil jeg også have til mine drenge... (sy maskine for et spark...)

  SvarSlet
 6. Hvor er de bare skønne!!! Helt vildt, altså...!! Jeg ville elske at putte lillebror Victor i sådan et par:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. De er fine. Og en meget smuk farve den blå. Og dejlige elefanter. Liva har også netop tapetseret rammer i papir med de samme elefanter - bare i røde..

  SvarSlet