torsdag den 10. november 2011

Dådyrbukser


Disse to par dådyrbukser er nu blevet syet færdig - jeg har måttet vente på den gule velour, som åbenbart har været totalt udsolgt i samtlige stofbutikker i Århus i den seneste tid.
Men nu kan Kimmie endelig få sine to bukser som tak for dette smukke vattæppe.

9 kommentarer:

 1. Det er fine då-dyr; genkender jeg mon en jersey-stof fra Rosa og Malika? Lækre med velour! En værdig tak for vattæppe!

  SvarSlet
 2. Du kan altid få velour i alverdens farver fra Stof og stil... de sender det til dig... Jo, de er billige, men portoen er... ja, jeg kører derned (Herning), men nogen gange er tiden jo ikke til det, og så er de ret effektive...

  SvarSlet
 3. Stine: Ja, det er fra Malika-Rosa og SÅÅÅ fint!

  Mette: Jeg er ofte i Stof og Stil:-) Desværre er deres gule meget lys i farven - og lidt fesen, synes jeg.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare skønne - måske man lige skulle taste forbi Malika-Rosa....:-)

  SvarSlet
 5. De er bare så fine dine bukser! Er det svært at sy velour? Jeg er nemlig lige startet med buksesyning selv;)

  SvarSlet
 6. Hej.Hvor er de fine..Glæder mig så meget til at modtage bukserne kan du tro..- Du kan jo osse lige holde øje med posten her sidst på mrden ;-)
  Jeg skal nok lige sende dig en mail,når jeg sender afsted..
  V.H. Kimmie.

  SvarSlet
 7. Jeg tænkte faktisk på, hvor du havde det gule velour fra, som du har brugt til Laras trøje i et tidligere indlæg? Den har nemlig en rigtig fin gul farve, og jeg har kun kunnet finde den lyse og lidt skrigende gule velour...
  Kh Line

  SvarSlet
 8. Mange tak for jeres søde kommentarer:-)

  Carina: Det kan godt drille lidt. Til gengæld behøver du ikke sy på præcist, da stoffet kan gi' sig. Held og lykke med bukserne!:-)

  Kimmie: Dejligt! Bukserne er sendt i dag - håber SÅ meget, at du bliver glad for dem!

  Line: Det stof er jersey og fra Stof 2000 - men det er en ultra lækker farve!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 9. Mange tak for bukserne de var med i dag..Indimellem kunne man godt ønske at du havde tiden til at lave masser af tøj og sælge det ;-) Så var jeg godt klar over hvor jeg skulle handle alt børnetøj henne ;-) Mange tak.

  SvarSlet