søndag den 27. november 2011

AdventskransHvor er det herligt at se alle de smukke - og meget forskellige - adventskranse, som er blevet produceret rundt omkring i Blogland i dag. Min adventskrans ser sådan ud - bundet af Jonas og pyntet af mig. Jeg forsøger mig med noget nyt hver år og bliver sjældent helt tilfreds - heller ikke med denne.


Men det har været en skøn dag - først en tur i skoven i silende regn efter materialer (knap så skønt, ej heller julet - men mine forældre er så heldige at være medejere af et stykke skov, og der er alt, hvad hjertet begærer, til juledekorationer) og derefter hjem til mine forældre for at binde kranse, lave kalenderlysdekorationer, spise vafler og drikke gløgg.

Nu er julen for alvor skudt i gang - rigtig glædelig 1. søndag i advent til jer alle!

10 kommentarer:

 1. Den er sa super fin og så hænger den endda. Det er da for sejt.
  Kh V

  SvarSlet
 2. Vilken härlig adventskrans! Härliga färger, gillar fåglarna och lila ljusen och allt!

  SvarSlet
 3. En riktigt härlig adventskrans!! Jag gillar den är lila och färgglad och inte så traditionellt julig. :-)

  SvarSlet
 4. Det lyder som en helt magisk dag! Og kransen er ret fin, syntes jeg. Forstår bare ikke hvorfor alle lys er tændte? ;)

  SvarSlet
 5. DEN er fin!!!! (men forstår heller ikke lige det med alle lys??) Jeg plejer at være med på adventskransbølgen, men i år måtte jeg kaste håndklædet i ringen. To arme til to børn viste sig at være for stor en mundfuld. Så jeg forbyder dig hermed at kommentere på min "krans" i år!!! :-)) God søndag. Kh C

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde kommentarer:-)

  Julia: nej, det er altså også helt forker:-) Det var mest for fotografiernes skyld - nu er der kun eet lys tændt.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 7. Flott blogg, kommer snart igjen! Ses innom hos meg?

  SvarSlet
 8. Rigtig fint og hyggelig den hænger, i min mands familie tænder de alle lysende på en gang, men herhjemme er det mig der bestemmer :))

  SvarSlet
 9. Den er helt vildt skøn din krans! men enig med Julia, det er noget rod det med lysene, så godt du fik dem pustet ud :)

  SvarSlet