mandag den 10. oktober 2011

Pusletaske i deluxeudgaven

Denne skønne pusletaske fik jeg færdig søndag aften:Den er quiltet (puha - jeg havde liiige glemt hvor længe, det tager!) med pink tråd og i et lækkert stykke retrostof med lilla blomster. Stoffet er kraftigt og med struktur, og det er i en flot stand. Det må have været brugt som sengetæppe, gardin eller som møbelstof.

Den fede detalje er hankene og lukningen, som er i ægte kalveskind i en smuk brun farve. Skindet er det, man kalder "krokodillepræget" (men det er altså ikke fra en rigtig krokodille, men ligner;-)) Tasken lukkes med et spænde af messing. Hankene er så lange, at man kan have tasken over skulderen.

Indvendigt er tasken foret med et stykke voksdug, som er af en god, kraftig kvalitet. Lommerne er af en blanding af retro og nyt stof. Det med de små heste har en mørkebrun baggrund - det er lidt svært at se på billederne (hvor baggrunden ser mere sort ud).

Tasken bruges på denne måde: I lommerne har man bleer, skiftetøj, vådservietter og hvad man ellers har behov for. Når baby skal skiftes, slår man tasken ud, og vupti - så har man et hygiejnisk pusleunderlag:-)

Udslået måler tasken ca. 75 x 80 cm.
Lukket måler tasken ca. 34 x 36 cm.

PS Jeg ved, jeg har lovet en diy til en sådan pusletaske - den skal nok komme!

10 kommentarer:

 1. Anna!!! - det er uden samligning den smukkeste pusletaske eg nogensinde har set!! - hvor er du dog fantastisk dygtig!.. bar jeg dog havde brug for sån en lige nu:)
  Må jeg ha lov at spørge hvor du har købt hestestoffet?

  SvarSlet
 2. Den er godt nok flot. Hvis jeg viste at jeg skulle bruge en i nærmeste fremtid havde jeg købt den på stedet.
  Super skøn.
  Mvh Tina

  SvarSlet
 3. Hold nu op, den er laber!
  Jeg bemærkede det quiltede lilla stof fra blogtræf billederne, og har simpelthen været nysgerrig på hvad det mon var til.

  SvarSlet
 4. Rigtig flot arbejde du har lavet.
  Syer du mon også pude i det flotte stof som er udenpå pusletasken?
  Hilsner fra Lisa

  SvarSlet
 5. Den er altså bare smuk med smuk på!!

  SvarSlet
 6. Bøjer mig virkelig i støvet - hold nu k... hvor er den lækker... det var da helt vanvittigt... Super lækre ting du laver...

  Vh Rikke

  SvarSlet
 7. Tak for jeres søde kommentarer.

  Marlene: Stoffet er købt i England. Det er fra Michael Miller. Googl: Miller pink cowgirl swwet pony brown - så kan du finde det. Det er desværre udsolgt mange steder - men i USA kan du måske finde det.

  Lisa: Nej desværre syr jeg ikek puder af dette stof - de kunne ellers blive fine!


  KH
  Anna

  SvarSlet