tirsdag den 25. oktober 2011

Puslespil

Af disse skønne retrostoffer har jeg klippet firkanter til et puslespil:Og her er løsningen på puslespillet så:


Eller skulle jeg sige én mulig løsning? 

Det bedste ved processen i et patchworksengetæppe er at udvælge stofferne, klippe dem i firkanter, lægge dem op, bytte rundt og til sidst få puslespillet til at gå op! Sjældent bliver det præcist, som jeg har forestillet mig, men det er også en del af charmen ved dette arbejde ... 

16 kommentarer:

 1. Du er dygtig til det med puslespil! :D

  SvarSlet
 2. Det er godt nok et stykke arbejde, men FLOT ser det ud, skønne farver!

  SvarSlet
 3. Åh jeg tror helt sikkert det bliver rigtig fint, hvor store er dine firkanter. jeg er også ved at få et pulsespil med et sengesæt til at gå op. men målene på hver firkant driller,

  Kh Sara

  SvarSlet
 4. Ser ut att bli ett riktigt, riktigt snyggt täcke! :-)

  SvarSlet
 5. Er fuldstændig pjattet med de farver. Det bliver skisme flot!!

  SvarSlet
 6. Flotte farver, flot puslespil er sikker på at det bliver et flot tæppe:-)

  SvarSlet
 7. Hvor bliver det fint - og sikke skønne stoffer ;-)

  SvarSlet
 8. Øj hvor bliver det flot. Skønne farver og skønne mønstre.

  SvarSlet
 9. Det bliver helt vild fint, smukt stof du har. Mange mange tak for den fine pakke jeg har modtaget i dag, det var bare så sødt af dig at tænke på mig, jeg blev helt rørt og stoffet er bare så fint.

  SvarSlet
 10. Jeg ville ikke bytte rundt på en eneste firkant - meget smukt!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Perfekt puslespil - smukt lagt :o)

  SvarSlet
 12. Hejsa, nu spørger jeg altså bare ;) Har selv en del forskelligt stof liggende, men jeg synes ikke der er noget af det der passer sammen... hvilket der jo sikkert er, har du et smart tip til hvordan du udvælger dem og hvor mange forskellige du bruger til fx et tæppe... Nogle gode begynder tips? ;)
  (Skriv gerne tilbage på min side)

  SvarSlet
 13. Tak for jeres søde kommentarer:-)

  Sara: Mine mål er 16,5 x 16,5 cm med sømrum (uden 14,5 x 14,5 cm). Fordi de er kvadratiske, kan det aldrig gå helt op med målene på en babydyne fx. Men jeg laver mine af 5 x 7 firkanter - så får det målene 72,5 x 101,5 cm.

  Linda: Jeg udvælger 2, max tre farver, som jeg synes står godt til hinanden - fx brun, gul, blå eller grøn, lilla, hvid - og så lægger jeg stofferne sammen, inden jeg begynder at klippe, så jeg har et overblik over, hvordan de virker sammen. Jeg bruger 5-6, max 7 forskellige stoffer og passer på, at de ikke er for forskellige. Når jeg har klippet firkanterne ud, lægger jeg dem op i mønster uden at gøre mig for store overvejelser - men tænker alligevel over at der skal være harmoni og balance i tæppet. Jeg tænker, jeg vil skrive et indlæg om det på et tidspunkt og dermed gøre det lidt tydligere, men håber at dette kan hjælpe dig på vej.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 14. Tak for dit hurtige svar :) Må prøve at vælte stofferne ud, så jeg kan se om der er nogle der går godt sammen :)

  SvarSlet
 15. Åh hvor jeg ønsker mig en af dine super gode DIY på sådan et puslespil. Gerne som tæppe :-). Du er så god til at sætte det op med billeder. Overskueligt, selv for en nybegynder som mig ;-). Tak for det!

  SvarSlet
 16. 1000 tak. har været helt ør i hoved af tal og regne stykker.

  men har til gengæld haft stor glæde af din pipinkant kursus DIY da jeg syet min smølfe pude, der havde jeg hele tiden dit røde sengesæt i hoved. så der må ha været inspiration og mod gemt i din DIY

  SvarSlet