fredag den 14. oktober 2011

Er der virkelig ingen, der kan hjælpe mig?

Jeg søger med lys og lygte efter dette stof:Jeg har haft det på bloggen tidligere, men det gav desværre intet resultat.
Nu prøver jeg igen. Så hvis du har dette stof, og gerne vil sælge, vil jeg blive rigtig glad. Jeg giver gerne en god pris. Og bytter også:-)


11 kommentarer:

 1. Øv kan desværre:( skal nok holde øje:)

  SvarSlet
 2. Jeg har det i grønne nuancer:)

  SvarSlet
 3. Mama Lola, ja øv, jeg må nok indstille mig på, at det ikke kan lade sig gøre - og Mia, det er desværre de gule/orange farver jeg leder efter - men tak fordi du skriver.

  KH
  Anna

  SvarSlet
 4. Hej Anna, jeg har noget af et meget slidt pudebetræk som jeg gerne vil bytte med. Vil du også se noget af nogle ændre Orange gule stykker? Så er der lidt mere at bytte med:-)

  SvarSlet
 5. Hej Ellen Kathrine

  Vil du kunne sende mig en mail med billeder til akjoensson@hotmail.com?

  KH
  Anna

  SvarSlet
 6. Ja det gør jeg i løbet af morgen :-)

  SvarSlet
 7. Hej Anna, har lige taget foto af en masse Orange stoffer, nogle til bytte ændre blot for samlingens skyld. Så kan du kigge på det på bloggen.

  SvarSlet
 8. Det er meget muligt, at hobby-butikken på Blegdamsvej, nær trianglen på Østerbro i københavn har stoffet - De har mange af den slags

  Kh Camilla

  SvarSlet
 9. Jeg har noget liggende som ligner, jeg kan tage et billed af det i morgen, der er vist 2 hele sæt sengetøj og et helt orange lagen.. hilsen Trine

  SvarSlet
 10. Jeg har vist noget der minder om det, men om det er helt det samme ved jeg ikke.... Men jeg kan da tjekke når jeg kommer hjem :) Farverne passer ihvertfald.

  SvarSlet
 11. Hej Trine og Maria

  I må meget gerne sende mig billeder på akjoensson@hotmail.com

  KH
  Anna

  SvarSlet